Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok túl fiatal (25...

Nem vagyok túl fiatal (25 éves) és túl idős terhes (20 hetes) a chorionbiopsziához?

Figyelt kérdés
Orvos küldött el rossz afp miatt, holnap kell befeküdnöm.
2009. jan. 14. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem függ a korodtól...Én 27 évesen szültem beteg babát.Ha indokolt bármikor megcsinálják.Nekem 28 hetesen vettek magzatvizet a biopsziát már nem merték megcsinálni....

Szorítok és írj,hogy mi volt!

2009. jan. 14. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Önmagában az alacsony életkor még nem zárja ki a kromoszóma rendellenességet, 20 hetesen már magzatvíz vételt végeznek szerintem. Az AFP-t már régen elég megbízhatatlan vizsgálatnak tartják, és igazából akkor lenne értelme ilyen vizsgálatra küldeni ha a 18 hetes UH-án felmerült volna valami gyanús. (orrcsont hiánya, tarkó redő)
2009. jan. 14. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy lepényből vesznek mintát, tegnap volt a genetikai tanácsadás, meg uh, meg aláírtam, hogy kérem a vizsgálatot. Még túl fiatalnak és felkészületlennek érezzük magunkat egy beteg babához.

Már előbb kiderült, hogy beteg, és úgy kellett megszülnöd, vagy a terhesség végén derült ki?

Én a vetéléstől is parázok meg hogy rossz lesz az eredmény attól is...

2009. jan. 14. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt magzatvízvizsgálatom,a korom miatt(35 vagyok).Nem késő egy kicsit?Nekem a fluoreszkálós módszerrel elemezték,ezért 2 nap alatt megvolt az előzetes eredmény-a Down,a nyitott gerinc,az Edwards szindrómára-de utána még tenyésztették,ami 4 hét!Ha neked is annyi,és esetleg vmi gond van,az már nem abortusz,hanem szülés.Az AFP már nem mérvadó,teljesen ideje múlt vizsgálat.De azt a 16.héten veszik le,pár nap alatt eredmény van,mi tartott eddig?A dokinak rögvest intézkedni kellett volna,mivel itt az idő a legfontosabb tényező!!!Ha meg később vették le,nem csoda,ha nem jó az eredmény!Elég zűrös...2 gyerekes anyuka
2009. jan. 14. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok!

Nekem 28 hetesen derült ki,hogy beteg és nem engedték a terhesség megszakítást.Az eredménye az lett,hogy 32 hetesen elfolyt a víz és 1 hónapig élt a kisfiam...:(

Rendben van a magzatvíz mennyiséged?

De,hogy jót is írjak azóta eltelt egy év és most újra babát várok!11 hetes vagyok!:)

2009. jan. 14. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Minden rendben a hülye afp-n kívül. MIvel karácsony előtt voltam 16 hetes, azért tartott addig az eredmény, gondolom az ünnepek miatt, de eleve közölték hogy két hét, míg meg lesz:S Már mindegy. Remélem holnap nem lesz semmi gond, meg az eredménnyel sem.
2009. jan. 14. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!