Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mozdul meg a baba?

Mikor mozdul meg a baba?

Figyelt kérdés
Amit kivulrol is eszre lehet venni!
2010. nov. 23. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy:

-elöl fekvő vagy hátul fekvő lepényed van (ha elöl van később lehet érzeni)

- hányadik baba (többediket előbb, de vannak kivételek)

- mennyire mozgékony a baba

Az első terhességemnél 22 hét után a mostanival már 18 hét körül lehetett látni kívülről is.

2010. nov. 23. 19:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Elso baba!18 hetes vagyok es ugy erzem mintha kezdet volna mozogni belsze csak belulrol erzem ugy.Izgatott vagyok es nagyon varom hogy kivulrol is eszlelheto legyen

\

2010. nov. 23. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek más.nekem 16 hetesen mozdult meg és 24 hetesen éreztem kívül is.most már látható is 30hetes vagyok
2010. nov. 23. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 18. hét környékén mozdult meg annyira, hogy 100%-ra mondjam, Ő volt. Most járunk a 21. héten, ha erősebbet tempózik, az látszik kívülről, de egyelőre csak nekem. Néha a páromnak sikerül elcsípnie egy-egy nagyobb mozdulatot, de még elég ritka. Pedig mindig biztatja, hogy rúgd kézen apát!:)
2010. nov. 23. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Elso terhessegnel hatul tapadt a mehlepeny, 18 hetesen ereztem en a magzatmozgast, ra egy hettel kintrol is erezni lehetett, amikor a hatamon fekudtem.

Masodik terhessegnel elol tapadt a mehlepeny, ennek ellenere a 14. heten en mar ereztem a mozgast es 18 hetesen mar a ferjem is erezte, ismetelten haton fekve eloszor. A kulonbseg meg annyi volt, hogy az elso babaval felidore sokat hiztam, a masodik terhessegnel meg kifejezetten sovany voltam.

2010. nov. 23. 22:58
 6/11 Snapette ***** válasza:
Én a 17. hétben éreztem először, 18. hétben már mások is érezték. Látni csak én látom, mert még csak kicsiket mozdul, és csak én tudom, hogy hol kell nézni...
2010. nov. 24. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Elöl fekvő méhlepényem volt, első babával. 18. héten volt. Január 10-én éjjel fél 2. Akkorát rúgott belém, hogy majd bepisiltem :D Sosem felejtem el.

Aztán a 8. hónapig meg sem állt talán. Még a buszon is nézték, ahogy az egész hasam mozgott. Mint egy kis alien :) félelmetes volt.

Mikor befordult 31. héten hát 2 nap nem aludtam, mert szegény elakadt félúton. Magyarán keresztbe volt és nyújtózkodott. Elöl belapult a hasam, két oldalt meg majd kirepedt. Eszméletlenül fájt, azt hittem mindjárt kiszakítja és ott bújik ki. :)

Megjegyzem amióta megszületett is nagyon mozgékony. Duracell nyuszit kenterbe veri.

Sok boldogságot a babaváráshoz.

2010. nov. 29. 12:27
 8/11 anonim ***** válasza:
szia! Nagyon kis tapasztalatlan vagyok, de a 16. héten éreztem először a 17 végén már kézzel is, nagyon aktív baba már 7hetesen rengeteget mozgott látszott az uh-n. Hátrahajló méhem van, és hátul tapadt meg, és az első babucim. 21L
2010. nov. 29. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már 14 hetesen éreztem belülről. Kívül olyan 18 héttől.
2010. nov. 29. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. első baba
2010. nov. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!