Bogyo110 kérdése:
Mikor mozdul meg a baba?
Figyelt kérdés
18 hetes km -vagyok kicsitt molett vagyok ugy hastályékon ugyhogy nem vékony a bőrőm szeretném tudni hogy kb mikor kell éreznem valamit .Vagy mit kell éreznem?2010. szept. 14. 16:56
1/3 anonim válasza:
Elsö babánál ugy a 20-ik hét után lehet érezni a babát.Ugyhogy ne aggodj még van idöd.:)
2/3 anonim válasza:
Szia!én is husi vagyok,és mellsőfali lepényem is volt,pontosan napra a 20.héten éreztem először,és az sem volt teljesen egyértelmű,inkább olyan buborékos,de aztán ahogy múltak a napok-hetek,egyre erősebb lett.az utolsó hetekre majd' kirúgta a ház oldalát:)pontosan a 40.héten indult meg a szülés,aznap,mikorra ki voltam írva:)holnap lesz 6 hónapos a csajom!Sok bldogságot!!!1 jótanács:aludj,míg bent van,ha kibujt,már nem fogsz tudni:)
3/3 anonim válasza:
Bármelyik pillanatban most már, de ha csak a 22. héten érzed, az sem baj. Én sem vagyok "nádszál", inkább normál testalkatú, mégis éreztem már a 16. héten (pedig első baba). Nemsokára Te is fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!