Jelenleg a 33 hétben vagyok egész éjszaka görcsben van a hasam, nem fáj, de óránként arra kelek, hogy az egész hasam kemény! Okozhat ez agykárosodást?
A doki a Magne B6-ot javasolta de semmi hatása!
Félek, hogy a picur sérül ebben a szorult helyzetben.
Volt már így másnak is?
Én úgy tudom,h. a babát tulajdonképpen nem zavarja a keményedés.
Károsodást meg biztosan nem okoz, ne viccelj!! Miket kitalálunk mi kismamák! Nekem is vannak ám "furcsa" gondolataim szóval nem vagy egyedül!
Üdv
35 hetes
Egyáltalán hány szemet szedsz be magne b6-ból egy nap?? Lehet nem szedsz eleget. Van akinek napi háromszor 2 szemet javasol az orvos. A tied mennyit javasolt?
Én 15hetes vagyok, de ha rám jön a menzis érzés és elég kellemetlen, akkor beveszek egyszerre két szemet és szokott segíteni. (Egy nap csak egyszer szokott ez előfordulni, de még ha kétszer 2 szemet is vennék be sem lenne baj.)
Köszönöm a válszokat!
Igaz kicsit parás vagyok,de az első babó elhalt 9 hetesen, így most sokkal jobban félek, mint egyébként.
Már olyan kis idő van hátra, nem szeretném ha baj lennne.
Reggel és délben 1 tabletta, este 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!