Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenleg a 33 hétben vagyok...

Jelenleg a 33 hétben vagyok egész éjszaka görcsben van a hasam, nem fáj, de óránként arra kelek, hogy az egész hasam kemény! Okozhat ez agykárosodást?

Figyelt kérdés

A doki a Magne B6-ot javasolta de semmi hatása!

Félek, hogy a picur sérül ebben a szorult helyzetben.

Volt már így másnak is?

2009. jan. 14. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg semmi baj. Lassan közeleg a szülés ezért érzed így. Nem lesz baja a magzatvíz megvédi, még ha a méhed görcsöl is. Azért a Magne B6-ot szedd tovább.
2009. jan. 14. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,h. a babát tulajdonképpen nem zavarja a keményedés.

Károsodást meg biztosan nem okoz, ne viccelj!! Miket kitalálunk mi kismamák! Nekem is vannak ám "furcsa" gondolataim szóval nem vagy egyedül!

Üdv

35 hetes

2009. jan. 14. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hány szemet szedsz be magne b6-ból egy nap?? Lehet nem szedsz eleget. Van akinek napi háromszor 2 szemet javasol az orvos. A tied mennyit javasolt?

Én 15hetes vagyok, de ha rám jön a menzis érzés és elég kellemetlen, akkor beveszek egyszerre két szemet és szokott segíteni. (Egy nap csak egyszer szokott ez előfordulni, de még ha kétszer 2 szemet is vennék be sem lenne baj.)

2009. jan. 14. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
én keményedésre a panangint kaptam, 3 x 2-t, de még emellett is keményedett a hasam. a magne b 6 a harántcsíkolt izomzat összehúzódására jó, a méh meg simaizom, erre a panangin való szerintem. pihenj sokat és ne aggódj, a babának ettől nem lesz oxigénhiánya.
2009. jan. 14. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Igaz kicsit parás vagyok,de az első babó elhalt 9 hetesen, így most sokkal jobban félek, mint egyébként.

Már olyan kis idő van hátra, nem szeretném ha baj lennne.

Reggel és délben 1 tabletta, este 2.

2009. jan. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!