Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek szexelni terhesen...

Van kedvetek szexelni terhesen? Valaki nem csinálja, csak havi 1-2 szer?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nekem nincs kedvem, pedig hiányzik a párom érintése, de estére már hulla vagyok a másik pici miatt is. Mondjuk mi amúgy sem túl sűrűn voltunk együtt, nálunk a heti 1 az átlag, ezt szoktuk meg, a munkánkból kifolyólag is, de nem a minőség rovására, ez mind kettőnknek így volt jó.

De most valahogy,igaz az első terhességnél sem nagyon voltunk együtt, mert ott bevéreztem és nagyon megijedtünk (mivel az nehezen jött össze).Van még így valaki?

2009. jan. 14. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszalapozol a 3. oldalra, ott van egy ilyen kérdés. Nem vagy ezzel egyedül.

20 hetes kismami

2009. jan. 14. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is sokszor érzem, hogy nincs kedvem, de mi a terhességem előtt kb 2 naponta együtt voltunk ezért nem szűkíthetem ezt le heti 1-re, hiszen igényli a párom is törődést... Ritkán utasítom el, ha pedig már belevágtunk rendszerint megjön közben a kedvem... :)

8 hetes kismama

2009. jan. 14. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon is van kedvem, nekem nem voltak kedvetlenségi gondjaim az elején sem szerencsére. És az az igazság, hogy mióta terhes vagyok, valahogy kategóriákkal jobban élvezem.

Lehet, hogy most kicsit több energiát kell majd arra fordítania, hogy meghozza a kedved, szerintem nem bánnátok meg.

2009. jan. 14. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha fáradt vagyok, pl. gyakran késő este, akkor nem kívánom. Napközben inkább. Meg nem minden kényelmes, van amitől picit fáj a pocakom bár még nem is igazán látszik, szóval nagyon óvatosan kell csinálni, és lehet emiatt félek tőle néha, meg közben sokszor a baba jár a fejemben, hogy szegény mit érezhet, össze-visszarázkódik. :D :D

Érdekes módon úgy érzem, hogy mióta terhes vagyok, ott belül érzékenyebb vagyok, úgy értem jobban érzek mindent. Ez vagy a hormonok, vagy a vérbőség miatt lehet. :)

2009. jan. 14. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha nem alszom el azonnal, hogy a fejem a párnához ér,akkor élünk házaséletet. Néha csak úgy ádám/évakosztümben összegubózunk, és úgy alszom el, a szuszogást hallgatva, pocaksimivel...

Esténként úton hazafelé szoktam is kérdezni, hogy esetleg egy kis... Ilyenkor jön a "szemrehányós" Persze:)

Kívánom a férjem, jól esne, de valahogy az alvás....:) Amúgy a hétvégi pihik alkalmával pótoljuk... Ha nem merülnék ki estére, akkor valószínű nem csökkent volna le...:(

2009. jan. 14. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

10.26-os voltam:

Jó már azoknak, akik az első trimeszterben is vígan szexelhetnek. Nálunk sajnos nem így volt, nem csak az állandó hányinger miatt, ez még nem is lett volna akkora visszatartó erő, de az állandó menzis érzés, és a tény,hogy 3x voltam kórházi ügyeleten fájdalmakkal, vérzéssel..... és féltem a vetéléstől. Sőt még lépcsőzni ,meg felállni, gyalogolni is féltem, meg iskolába menni hogy mikor kezd el megint ömleni belőlem a cucc.....na ezek ám megkeserítették az egészet, a szex volt az utolsó dolog a fejemben.....

Jó azoknak, akiknek nem voltak komplikációik. Azóta már újra elkezdtük a "házas életet", de csak óvatosan, nehogy valami baj legyen, már csak amiatt is, mert neki elég nagy van, simán elér a méhszájamig, amit nem akarok megsérteni.

2009. jan. 14. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk elég érdekes a dolog, mert szinte naponta-két naponta van valami, de ez 99%-ban orális vagy manuális. A rendes szeretkezéstől annyira tartok ( pedig minden rendben van szerencsére ) hogy amikor párszor csináltuk úgy, lehetett érezni rajtam a feszültséget uh. már nem is nagyon probálkozunk azzal a verzióval. Így viszont nyugotdt vagyok, és igénylem is. Persze néha belegondolok hogy azért 9-10 hónap olyan jellegű szex nem e hiányzik nagyon a férjemnek, de megbeszéltük a dolgokat, abszolút megértő, sőt... lassan azt érzem kezdi sokalni hogy ilyen szinten viszont ilyen aktívak vagyunk :)
2009. jan. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!