Kíváncsi vagy a vörös káposztás jóslásomra? Esetleg te is kipróbálnád?
A kérdésem előzménye:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szóval én kipróbáltam!
Az első képen a vörös káposzta leszűrt képe látható és hogy 1-1 arányban öntöttem őket:
Második képen az eredmény:
Nekem egyértelmű bíbor színnek tűnik uh a teszt alapján kislányom lesz!Persze ez csak játék de kivi lennék hogy tud-e valaki pirosat produkálni!!!!!
Jó lenne ha kipróbálná olyan anyuka is aki már tudja a babája nemét és feltenné ide az eredményt :)Ezúton is keresem a vállalkozó, játékos szellemű anyukákat :) !!!
9 hetes kismama
Előző vagyok. :)
Kár, hogy azt nem láttuk. :(
Kíváncsi vagyok, hogy milyen a fiús teszt. :)
Maradt még kápi levem bőven, csak kellene találni, egy tuti fiús kismamát itt a közelemben. :)
sajnálom, nem tudtam fotót csinálni és már nincs meg a lé. de kb. ilyen volt: (sötét vörösbor színű)
De kááááár!
Tudod már a nemét a babódnak?
Majd kiemelem a kérdést hátha több kismama kap kedvet hozzá és esetleg lesznek olyanok is akik tutira tudják hogy kisfiuk lesz :)
Minden estre nagyon kíváncsi lennék!!
Van itthon még káposzta lehet majd tesztelek még 1-et majd :)))
Szia. Most olvastam a régi kérdésedet. Kíváncsi lennék rá,hogy végül milyen nemű babád született. Megírnád?
Így utólag Gratulálok hozzá!
Sziasztok :)
Ugyan ez a kérdés közel két évvel ezelőtt született, remélem, lesz még, aki olvassa a válaszomat. :)
Kértétek, hogy valaki tegyen fel "kisfiús" pisit, hát, nekem egyértelműen rózsaszín, és bár még csak 10+3 hetes vagyok, így ne vegyétek biztosra, de legalább ilyen színt is láttok. :) Az első képen a két külön adagot láthatjátok:
a másodikon a végeredményt :))
A harmadikon pedig a végeredményt, és a sima lilakáposzta levet egymáshoz viszonyítva :)
Jaj, és reggeli első vizeletből készítettem, mikor még nem ittam-ettem semmit, egyből felkeés után. :)
sziasztok!
harmadik babámmal vagyok terhes, van 2 szép fiam!
Most természetesen lányt szeretnénk, bár 28 hetes vagyok, még nem mutatta magát. A tesztet megcsináltam, de nem tudom eldönteni, hogy ez most milyen színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!