Szerinted mennyire átverés, vagy mennyire nem az? Te megvennéd, kipróbálnád? Egy tesztről van szó, ami vizeletből megmondja, hogy fiút vársz, vagy lányt.
Általában a reklámok olyan jól el tudják hitetni a a vásárlókkal, hogy mennyire igazak!
A mai ultrahangos képeken már elég hamar látstik az eredmény..
Szia.Én borzasztóan kíváncsi vagyok,de talán ma megtudjuk,hogy milyen nemű a babánk ha ő is úgy akarja.Elgondolkoznék rajta,hogy megvegyem-e.De olyan gyorsan telik az idő,hogy észre veszem,és már lehet ma megtudjuk.Inkább másra költeném:)Te hány hetes kismama vagy?
szia:16hetes km.
Ez már jóval kedvezőbb, mint amikor megjelent itthon, akkor egy ilyen teszt ára kb. 300 euró volt:)
Ahhoz képest ez már aprópénz:)
Mindenesetre én lehet ennyiért kipróbálnám:)
20 dollárért lehet, hogy kipróbálnám!:-) Van akinek nem mutatja magát a baba nagyon sokáig, és akkor nehéz lehet várni.
Egyébként végigolvastam ,azt írják, ha téves az eredmény, a teljes árat visszautalja..Na ezt kétlem! Vagy majd mellékelni kell a születési ak-i kivonatot:-)))
szerintem átverés. 50%ban bejön nekik, a maradék embernél aki esetleg reklamál, visszafizetik az árát. tisztára megéri, igy is legrosszabb esetben 3000 Ft-ot kerestek tesztenként. már az is gyanús, hogy a teszteken van controll és teszt vonal, hogy profinak tűnjön, közben pedig nincs is funkciója a videó szerint.
én a vásárlás előtt megkérdeznék róla egy nőgyógyászt. akár pl. ezen az oldalon: (elég gyorsan válaszol. csak annyit, hogy mi a véleménye, lát-e realitást benne?)
Ez a kortoll-teszt jelölés nekem is szemet szúrt... minek, ha elszineződik az egész mező?
Nem tudom, lehet, hogy nincs semmi alapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!