Kíváncsi vagy a vörös káposztás jóslásomra? Esetleg te is kipróbálnád?
A kérdésem előzménye:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szóval én kipróbáltam!
Az első képen a vörös káposzta leszűrt képe látható és hogy 1-1 arányban öntöttem őket:
Második képen az eredmény:
Nekem egyértelmű bíbor színnek tűnik uh a teszt alapján kislányom lesz!Persze ez csak játék de kivi lennék hogy tud-e valaki pirosat produkálni!!!!!
Jó lenne ha kipróbálná olyan anyuka is aki már tudja a babája nemét és feltenné ide az eredményt :)Ezúton is keresem a vállalkozó, játékos szellemű anyukákat :) !!!
9 hetes kismama
Le van írva a kérdésbe amit belinkeltem.....
én megcsináltam dinsztelt káposztának....
En irtam ki az eredeti kerdest tegnapelott.
Nagyon koszonom, hogy megcsinaltad!
Igen, ez nekem is egyertelmuen bibornak tunik, nem pirosas-rozsaszines. Nagyon kivancsi vagyok, hogy latni fogunk-e a masik szinbol is eredmenyt. :-)
Ket fiam van, ket egymast koveto evben at szinte mindig terhes voltam (24-bol 18 honapot), de akkor nem ismertem ezt, pedig erdekes lett volna kiprobalni mindket terhesseg alatt. :-D
Igazán nincs mit :) szeretem a kísérleteket :) Majd Január végén megyünk 4D-re....majd megírom az eredményt:)))
Jó kísérlet volt, uh köszi az ötletet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!