Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez igaz is lehet vagy csak...

Ez igaz is lehet vagy csak kamuzott?

Figyelt kérdés
a barátnőm kismama volt és a 15 héten vagy 16 már nem emlékszem észrevették h nincs szívhang a babát meg kellett szülnie és aznap haza is jöhetett?
2010. nov. 21. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a 24. hétig vetélés, utána koraszülés. 21 hetes "koraszülött" nem igazán marad még életben, a 24. héten is csak 28% az esélye. A dokim szerint néhány éve még 28 hét volt a határ, csak az EU-ban 24, ezért levitték nálunk is. Tehát koraszülés esetén a 24 hetes magzatnál már kötelező mindent megtenni, hogy megmentsék, előtte nem.
2010. nov. 22. 09:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 19 hetesen kellett megszülnöm a babám, szintén szívleállás miatt, és másnap még bent tartottak megfigyelésen, majd harmadnap mehettem haza.Borzasztó, nem hinném hogy valaki ilyenekkel "kamuzgatna", hisz ilynekor van egyéb baja is egy nőnek.
2010. nov. 22. 13:15
 13/13 A kérdező kommentje:
hát igen csak az a baj h az ő esete túl átlátszó és sajnos kitelik tőle h hazudik
2010. nov. 22. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!