Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Szerintetek kamuzott?
Kedves kérdező mi a problémád?
Ezt nem lehetne leírni normálisan??
Előszőr te nem akartál vele találkozni? Aztán ő erősködött, hogy de, találkozzatok?! Te megbeszélted vele a délutánt, de kaptál egy sms-t, hogy nem csinálja ezt tovább??
Ja és mit csinálnál? (csak úgy lenne értelmes, amit írsz, ha az illető végzett magával)
Különben nem vagytok normálisak.
Hány évesek is vagytok?
Na én vagy 10x elolvastam és már jobban értem egy kicsit:
Szóval a történet:
1. A kérdező megbeszélte valakivel, hogy holnap délután találkozni fognak.
2. A kérdező este írt egy SMS-t a barátjának, hogy mégsem szeretne találkozni vele.
3. A kérdező kapott egy SMS-t hajnalban, hogy már pedig a barátja találkozni akar vele, ha megdöglik, akkor is!
4. A kérdező kapott délután egy SMS-t a barátjától, hogy valamit nem csinál tovább! Gondolom a kapcsolatot akarja befejezni.
A kérdées pedig az, hogy:
Aki találkozni szeretne, az nem felhívja az embert előtte telcsin, hogy mi a baj, mi legyen? Ja és az, hogy a barátja egy dög-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!