Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok, tegnap este...

24 hetes vagyok, tegnap este rosszul lettem. Iszonyatos hányingerrel kezdődött és majdnem elájultam (időben leültem). Járt más is így?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy leeshetett a vérnyomásom(egyébként is alacsony : 90/50 körül szokott lenni),csak a hányinger nem tiszta.Azóta semmi bajom,a pici is jól van,üt-vág csuklik,de nem vagyok teljesen nyugodt.A védőnőmet hiába kérdezném,csak ahhoz ért, hogy kiadja a beutalókat,orvosom meg nincs... Tudtok ajánlani valamit ami kicsit felturbózza a vérnyomást?
2009. jan. 13. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 2x jártam hasonlóképpen amikor szinte majdnem el is ájulta.Nekem is alacsony volt a vérnyomásom azért fordulhatott elő.Mondtam az orvosnak és azt ajánlotta hogy igyak egy kis kávét vagy egy-két korty energiaitalt ami felviszi a vérnyomást.Nekem bejött (lekopogom) ha megyek valahova iszom egy kis kávét elötte és nincs gondom:) 33 hetes kismami:)
2009. jan. 13. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:

1 kávét iszok reggel,többet nem bírok mert visszaköszön :P

Bepróbálok délután is 1et,hátha... :)

Köszönöm!!!

2009. jan. 13. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nálam sem kellett volna sok az ájuláshoz,majd negyed órát ültem a wc mellett mire fel mertem állni.A babát ez nem viseli meg?Neked nem mondták?
2009. jan. 13. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg a szervezeted a babát óvja meg a legjobban. Én is ilyen alacsony vérnyomással küzdök és a 22.hétben vagyok. A kardiológusom azt mondta a magas és az alacsony vérnyomás közül ez a jobbik. Nekem a napi 1 -2 kávén kívül azt javasolta hogy egyek sósan és az is segíthet. Nekem ez mellett van egy kis szívbetegségem és előjött a terhesség alatt. A doki határozottan kijelentette hogy a babát még ez se érint. Pedig a 180 körüli pulzust ahogy lüktet még a "szomszéd"is érzi. Nyugodj meg és vess be mindent,kívánom hogy bejöjjenek:D
2009. jan. 13. 14:43
 5/5 anonim válasza:
24 hetesen már tudsz írni ?
2010. febr. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!