Holnap töltöm a 34-ik hetet, és nagyon megfáztam. Ég a torkom, gyenge vagyok, fej a fejem. Mit vehetnék be? Milyen gyógyszer jó?
Szia
Én most lábaltam ki ugyanebból, Én nem vettem be semmit, nehogy a babómnak ártson, csak meleg mézes,citromos tea, meleg ágy,sok pihenés, forró husileves.
De ha nagyon kivagy akkor a gyógyszertárban elég sokmindent tudnak adni kismamáknak is, küld le a párod és beszerzi neked.
De semmiképp ne menj a hidegbe ki, sajnos Én úgy estem visza a lázba, ugyanis nekem az is volt.
Pusy
Jobbulást
37 hetes kismama
A zsálya TILOS terhesen!!!!!
forrás:
" JÓ TUDNI! Zsályát tilos a terhesség ideje alatt fogyasztani!
Heinisch Mónika "
Szia! Ahogy az első válaszoló is írta, rengeteg forró citromos tea, narancs, s fekvés jó melegben, hogy izzadjál sokat. Este lefekvés előtt meleg tej mézzel, ha az orrod nagyon bedugul, lefekvés előtt 1-1 csepp, s reggel 1-1 csepp orcsepp. Napközben kamillát inhalálhatsz, s azt is ihatsz egy egy pohárral, vagy gargalizálj vele, 2-3 nap s túl leszel rajta gyógyszer nélkül, én múlt héten estem ezen át 33 hetesen.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!