7 hetes pocis vagyok. A stressz (hamar kiakadok, túl érzékeny vagyok, gyorsan felidegesítem magam, sokat sírok) mit okozhat a babának?
Pedig én meg úgy tudom, hogy stressztől is el lehet vetélni!!! De nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bizony nekem ha veszekedés van, vagy ilyesmi, akkor elkezd görcsölgetni a hasam, pedig már 15.hetet töltöm ma!!!
Anyukám is mondta, hogy a baba most már (legalábbis nálam, ebben a terhességi korban) MINDENT megérez, és azt szokta mondani nekem anya, ne idegeskedjek mert a baba tiszta idegbajos lesz és majd születése után is nyugtalan, sírós lesz. Nem hiába mondják ,hogy a mosolygós mamának mosolygós babája lesz. Jó ez sem feltétlenül igaz mindenkire, kivételek mindig vannak, de jobb nem stresszelni amikor csak lehet. Nekem itt a suli, vizsgák, emiatt is ideges vagyok, mondta a nőgyógyi hogy szedjek az idegességre MagneB6-ot, és szedem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!