Tegnap tatárbifszteket ettem? Mikor derül ki haelkaptam toxoplazmát vagy ez hogy derül ki? Első terhességemnél is egyszer ettem és nem volt gond?
Figyelt kérdés
8+1km2010. nov. 20. 12:15
11/14 anonim válasza:
A macskaszarból semennyit sem eszel, mégis fertőződhetsz alomtakarítás közben...
12/14 anonim válasza:
Én se ettem volna. A nyers húst és egyéb dolgokat teljesen kizártam. 38 h
13/14 anonim válasza:
Toxoplazmat inkabb macskaktol kap az ember,nyers hustol meg gilisztakat,de jo lenne ha nem ennel nyers dolgokat,husok,tojas(szalmonella)peneszes sajtok,stb...Vigyazz mit eszel,mert mostmar nemcsak magad miatt kell odafigyelned mit eszel!!!Kellemes babavarast mindenkinek!!!!34h km:)
14/14 anonim válasza:
Tudod,hogy terhesség alatt nem szabad nyers húst enni,de te mind két babádat veszélyeztetted ezzel?
Szerintem te nem is akarsz gyereket,legalábbis nem vagy anyának való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!