Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az, hogy most 5...

Mitől van az, hogy most 5 hetes vagyok és van hogy 1 nap egyszer-kétszer a hasam benyilal és erősen görcsöl. Dokinál még nem voltam. Lehet valami bajom? Elvetélhetek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 13. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
akkor enyél mielőbb dokihoz de nem kell nagyon aggódni lehet hogy csak méhösszehúzódásaid vannak de ezt adoki tudja majd pontosan megmondani addig is pihenj sokat az jót tesz gratula
2008. jan. 13. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, azért pihenj sokat. Nekem is voltak görcseim egy-két nap, aztán elmúlt.

Menj el lassan orvoshoz is.

Jó babavárást!

6 hetes kismama

2008. jan. 13. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha erősen görcsöl ,én a helyedben mennék dokihoz, ne ijedj meg, de lehet többet kéne pihenned, meg írna fel magnéziumot amit amúgy vény nélkül is lehet kapni, de vele beszéld meg.
2008. jan. 13. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,sztem ne aggódj igaz a dokit ne hagyd ki semmiképp.Nekem ebben az időben azt mondta ez normális,tágul a méh és a szalagok is nyúlnak.Azt is mondta addig nincs baj amíg nem vérzek,Szval sztem addig semmi baj nincs és ne aggódj,mert attól csak rosszabb.nekem bejött,hogy olyankor kicsit simogatom ahol fáj és pár perc alatt elmúlik,és szerintem bármilyen kicsi is a babóca még gondolj rá sokat,beszélgess vele.Sokkal erősebb lesz a kapocs kettőtök között.Gratulálok,egy 14 hetes kismama
2008. jan. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!