Aki 36 hétre szült babát kellett hordani különleges kezelésre ha egyébként egészségesen született?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyasmire hogy többszöri orvosi kontroll, szemészet, hallásvizsgálat stb2009. jan. 12. 17:13
1/4 anonim válasza:
mi 36 hétre születtünk teljesen egészségesen,és nem kellett vinnünk semmilyen plusz kezelésre,szerencsére.
2/4 anonim válasza:
Több ismerősöm is van, aki 36.hétre szült, és még inkubátorba sem rakták a babáikat, nem nyilvánították őket koraszülöttnek! Mind nagyon szép egészséges baba!
3/4 anonim válasza:
Én a 37 hetedik héten szültem, épp hogy. Nekünk se kellett menni sehova se utána, sőt nem kerültünk a korára és inkubátorba se volt, mégcsak be se sárgult. A súlya is megvolt, 3210 gramm.
4/4 anonim válasza:
Én 35 hétre szültem ikreket. Nem kell járnunk semmilyen plussz kezelésre. Először mindkettőjük inkubátorba volt. Az egyiküket egy nap után, a másikat a harmadik nap után vették ki belőle. Egy hét után mehettünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!