Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3 terhesen mekkorának kell...

2-3 terhesen mekkorának kell lenni a hasnak? Akkor már lehet látni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 17:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12 hetesen látszott csak, de csak egy icipicit.
2010. nov. 18. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi szamit pocaknak?

Amit mi latunk, ha akarunk, vagy tenyleg van, de csak ruha nelkul venni eszre es csak annak tunik fel, aki sokat lat, vagy az a pocak szamit babapocaknak, amit mar eszrevesznek az utcan is idegenek?

Ha az utobbi, akkor elso gyereknel a 25. het korul kezdtem kismama kinezetu lenni, masodik gyereknel 22. het kornyeken.

Ha arra a pocakra gondolsz, amit csak mi lattunk a ferjemmel ruhatlanul, akkor azaz elso babanal 15. het korul latszott, a masodik babanal 12. heten.

Ha az, amit en csinalok, tehat kinyomom a lapos hasam, homoritom a derekamat, akkor az a pocak mindig lehet, amikor akarom, nem terhesen is. :-)

2010. nov. 18. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 8+6 hetes de nekem már látszik, elég hamar látszódott, mondjuk 2. baba:)
2010. nov. 19. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 8+6 hetes, de még nem látszik. Néha fel vagyok puffadva, olyankor nehezen tudom begombolni a gatyót, de semmi egyéb. Hízni sem híztam még, sőt, 2 kilót fogytam.
2010. nov. 19. 10:56
 15/19 Snapette ***** válasza:
18+5 hetes vagyok, és még nem látszik ruhában. Ruha nélkül látszik, de nem biztos, hogy mindenki megmondaná, hogy terhes pocak...
2010. nov. 19. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:
2 hetesen épp az történik amit a Nicsak ki beszél? című film elején látsz. Akkor hogyan látszódna?
2010. nov. 19. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Én még csak az 5. hét környékén vagyok, de nem tudom behúzni a hasam, látszik hogy erősen fel vagyok puffadva. De már 1 héttel ezelőtt hirtelen felpuffadtam, pedig nem vagyok soha puffadós. Azóta már jönnek az erős rosszullétek is. Nem tudom meddig tudom titkolni a munkahelyemen, babonás vagyok. Az előző terhességem tudattam mindenkivel, beleéltem magam, aztán 9 hetesen elvetéltem.
2010. nov. 19. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:
én 7 hetes vagyok és már látszik,nem fel vagyok puffadva(!!!)mielőtt őrjöngene mindenki,h nem lehet,szerintem ez alkati kérdés kinek mikor látszik.
2010. nov. 19. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
mi már láttuk a párommal 8 hetesen, de azért nem volt egyértelmű. kívülállók csak 19. hét körül mondták, hogy most már látják. (pedig már előtte is bőven ki kellett gombolni a nadrágot)
2010. nov. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!