Nem baj, ha a "mindjárt megjön"-érzés kezd alábbhagyni? Ugye nem jelent rosszat?
Figyelt kérdés
Mikor meg kellett volna jönnie, illetve attól bő 10 napig, elég intenzíven éreztem minden nap!
Most már csak nagyon ritkán jön elő, van, hogy egy-két napig semmi ilyet nem érzek, olyankor el sem hiszem, hogy babát várok!
6.2 hetes.
2009. jan. 12. 16:49
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Azért még más nyugtató szavait is várom! :)
Első baba, olyan tudatlannak érzem magam. :(
2009. jan. 12. 17:35
3/6 anonim válasza:
Szia.Én is első babámat várom,Most 9hetes vagyok,és nekem is csak a 7-dik hétig volt ez a menszesz szerű görcs,amire a doki azt mondta tágul a méh.Azóta ez az érzés csökkent,most hol érzem,hol nem,de inkább nem.
4/6 anonim válasza:
Szia!
5hetes vagyok és nálam is múlnak a görcsök. Hébe-hóba még érzek valami zsibbadást a hasamban, de már nem ugyanolyan.
Ne aggódj. Én sem teszem. Gratulálok és boldog babavárást nektek!
K.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt olyan érzésem hogy már ott sincs a babám.Ez volt 6hetesen.Aztán én véreztem is egy kicsit,Egyből beparáztam aztán amikor elmentem UHra a babóm kicsi szivének a dobogása nézett rám.Szóval ne aggódj minden rendben lesz Boldog BABAvárást!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Annyira jól vagyok, hogy csak az érzékeny cicik, és a 2 pozitív tesztem az eddigi "bizonyíték"! :)
De megnyugtattatok, nagyon köszönöm!!!
Mindenkinek szép és boldog babavárást!
2009. jan. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!