Intergrált tesztem eredménye: Down-kórra 1:100. 000, nyitott gerincre 1:6400, AFP: 1, 08 MoM. Segítséget kérek szépen abban, hogy az integrált teszten nem szűrik az Edwards-szindrómát csak a kombinált teszten? Jónak számítanak az eredményeim?
Szia!
Hát ezek nagyon jó eredmények! Gratulálok! Sztem ezek után ne is gondolkozz ilyeneken.
At edwards kórt nem tudom mennyire nézik mert én kombinált teszten voltam és ott valóban nézték, viszont úgy vettem ki annak idején a genetikus szavaiból,h. ez a betegség összeegyeztethetetlen az életten szóval valszeg már nem lenne meg a baba. Azt meg csak mintha hallottam volna valahol,h. az UH-n is látszana mert nagyon durva fejlődési rendellenességekkel jár.
Üdv
36 hetes kismami
Nagyon jók ezek az eredmények. Nekem kockázat Down-kórra: 1:15000 ; Edwards korra: 1:50000 az esély. AFP: 1,17 MoM.
A doki szerint teljesen jó.
No para! Minden rendben lesz! Boldog babavárást!
20 hetes kismami
Jó eredmény ez nagyon! Gratulálok!
Nekem azért volt kombinált tesztem, mert a tarkóredő nem lett jó, de már az is megnyugtatott. Te is nyugodj meg, minden rendben a babánál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!