Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoktatok félni mikor pisilni...

Szoktatok félni mikor pisilni mentek, hogy valami majd elkezd csepegni, vagy "kicsusszan" valami?

Figyelt kérdés
Már 3szor voltam kórházi ügyeleten, szóval nem csoda, ha élnek bennem a rossz emlékek. Főleg nagy wc-zésnél félek erőlködni, de néha pisilésnél is rám jön ez az érzés, főleg ha pont a pocimban van egy kicsit ez a menzis érzés (mert hogy nyúlnak a szalagok, nő a méh). Mikor fog elmúlni ez a félelem?? Van okom aggodalomra? Lehet csak a megnövekedett folyás miatt (ami terhesen normális) vagyok ilyen aggódós. Alig várom, hogy megszülessen a baba, mert mindig félek, hogy valami baj lesz idő előtt (magzatvíz-szivárgás). Na meg itt néhányan a legrosszabb verzióval állnak elő néhány válaszban, és a frászt hozzák az emberre. Amúgy 1. babás vagyok, 15.hetet töltöm.
2009. jan. 12. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ezt a folyást említetted a dokidnak? Amúgy én is sokat tudok aggódni, szóval megértelek! De! A kicsi miatt sem jó, ha ennyire nagyon aggódsz! Azt szokták mondani, hogy mosolygós kismamának, mosolygós lesz a babája! Próbálj ne mindig a rosszra gondolni csak! Szerintem ha ilyen sok a folyásod, beszéld meg a dokival, vagy menj másikhoz is, ha többen ugyanazt mondják, hogy nincs miért aggódni, könnyebb megnyugodni... Nálunk a tarkóredővel volt gond, rémes napokat éltem át, amíg a kombinált teszt eredménye meglett! Szerintem tényleg megnyugtató lesz, ha már a kezembe tarthatom a kis Manókát! Bár a mozgolódása is nagyon megnyugtató, kívánom, hogy te is mihamarabb megérezd minél többször a rugdosását, ficergését! Mindig találgatom, hogy most vajon mit csinálhat?!
2009. jan. 12. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nekem is elég sok a folyásom, már többször megvizsgáltattam, de semmi, szerencsére! És most a terhesség alatt még több lett, nekem fehér, krémes, szagtalan!
2009. jan. 12. 15:35
 13/13 A kérdező kommentje:
10hetesen volt az ,amit az előbb valakinek leírtam, mikor ömlött belőlem a barnás, pirosas/rózsaszínes folyás, azzal voltam kórházi ügyeleten. Mint írtam 3szor voltam már kórházban. Azóta ami 10hetesen volt, nem volt semmi, csak gyulladás, de most lett kikezelve, akkor volt rózsaszín folyásom picit krémes két napon egymás után ,de nem folyamatosan. Abba kellett hagynom, mert a kúp okozta, 10ből 8-at sikerült elhasználom. Azóta minden oké ,csak sima hol fehéres, hol színtelen folyásom van, nem büdös, ez normális, a terhességgel jár.
2009. jan. 12. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!