Hányadik héten javasolt orvoshoz menni pozitív teszt esetén?
Én az 5. héten voltam, akkor még csak petezsák volt, most a 8. héten már szívhang is és látszódott, hogy melyik a feje és a feneke! Na meg a végtag-kezdemények! :)
Lényegében az 5. héten azért jó elmenni, mert megnézi a doki, hogy jó helyen tapadt-e meg a babó.
Szia!
Én múlt hét szerdán voltam dokinál akkor voltam 5+1 és petezsákot látott és,hogy jó helyen tapadt meg!Én azért mentem el mert sajnos volt egy méhen kívülim és ezért így ezen a téren megnyugodtam,hogy most jó helyen van a drágám!Jövő hét szerdán megyek újra dokihoz!Szóval szerintem sem butaság az 5. héten elmenni,hogy megnézze jó helyen tapadt e meg!
Boldog babavárást kívánok!:-)
Szia!
Én olyan izgatott voltam, hogy 4+4 hetesen mentem először! 3,3 mm-es petezsákocskát látott, ami még lapos volt. Egy hét múlva kellett visszamenni, akkor 7 mm-es petezsák benne szikhólyag. Újabb két hét múlva mentem 7+4 hetesen 11,5 mm-es élő embrió, jó szívhanggal...:D Holnapután, 9+4 hetesen megyek legközelebb, már nagyon izgulok!
Gratulálok neked, és szerintem menj el nyugodtan, ha nem tudsz várni!
Köszönöm a válaszokat!
Jövő héten már betöltött 6 hetes leszek, alig bírom kivárni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!