Vettem homeos bogyot:caulophyllum thalictroides 5ch. Ezt hogy kell szedni? Mennyit egy nap? Ragni, szopogatni? Hanyadik hettol javasolt? Tapasztalatok? Konnyitett a szulesnel?
Figyelt kérdés
Nincs a dobozan semmi instrukcio.31 hetes kismama2009. márc. 31. 20:38
1/11 A kérdező kommentje:
Milyen ize van?
2009. márc. 31. 20:38
3/11 anonim válasza:
Ne szedjed, csak az utolsó héten. Nekem 2 nap után beindította a szülést. Rágni nem szabad, tudtommal 5-öt kell vagy kétszer 5-öt naponta.
4/11 anonim válasza:
5bogyesz egy adag és szopogatni,többet nemtok segíteni
5/11 anonim válasza:
Én vettem már többféle homeopátiás készítményt, nekem ugyan olyan ízűnek tüntek. Kis édeskés bogyók és el kell őket szopogatni. De arra figyelj, hogy ne tedd mikró, sugárzó tárgyak mellé, nem használhatsz metholos fogkrémet, rágót, mert ezek közömbösítik a hatását. A patikában elmondták ezeket?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit a patikaban rola!!!Koszonom a tippeket.
2009. márc. 31. 22:11
7/11 anonim válasza:
Semmilyen homeopátiás bogyót nem szabad összerágni! És kézzel sem szabad összetapogatni, legalábbis amit én pattanásokra szedtem, ez volt ráírva (pulsatilla-ra).
8/11 anonim válasza:
20:51es vagyok,még annyi,hogy kigörgeted az adagot a kupakba és úgy vedd ne
meg tényleg semlegesíti a fogmosás,ivás,evés,cigi meg stb.
9/11 anonim válasza:
Szia!
36. héten 1szer 5 bogyó/hét
37. héten 2 szer 5 bogyó/hét
38. héten 3 szor 5 bogyó/hét
39. héten 4 szer 5 bogyó/hét
40. héten 5 ször 5 bogyó/hét
41. héten napi 1 szer 5 golyó
Mentholos cukorkát, fogkrémet ne használj a homeopátiás gyógyszer szedés közben, mert hatástalanítja.Evés elött negyedórával kell beszedni, szopogatni a golyókat.
10/11 anonim válasza:
Szia!
Az utolsó voltam most néztem, hogy nekem a Ch 30 Caulophyllumra adták meg ezeket a szedési adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!