Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdésem esőlősorban (de...

Kérdésem esőlősorban (de mindenki válaszát várom) azokhoz szól akik fiatalon (17-23) lettek terhesek. Milyen körülmény közt? .

Figyelt kérdés
Milyen idős voltál amikor terhes lettél?Mi lett az iskoléddal?Pároddal mennyi ideje voltatok együtt?Nem volt kérdés hogy megtartsátok?A főbb kérdésem:hova tudtatok költözni?Vagy a szülőknél maradtatok?Mennyi pénzből jöttök ki?Bocsi a sok kérdésért de másképp nem tudtam megfogalmazni.Egyszóval a terhesség körülötti "gondokra"lennék kíváncsi és hogy hogy sikerült megoldani.
2010. nov. 17. 10:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
de most akkor terhes vagy vagy még csak tervben van?
2010. nov. 17. 10:55
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes,csak volt róla szó hogy mi lenne ha...

:)

2010. nov. 17. 10:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előbbiekben hozzászólónak nem a pénz a lényeg, a pici ne szenvedjen semmiben hiányt ez a lényeg! És pl mi is kaptunk pár rucit, annyira mindegy egy babának hogy új vagy használt.... Szeressék, törődjenek vele....
2010. nov. 17. 10:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam amikor terhes lettem, de én már előtte otthagytam a sulit ugyanis gyakorlaton teljesen kikészítettek.(szó szerint). Akkor másfél éve voltunk együtt, előtte is szerettünk volna babát, így nem volt kérdés hogy megtartsuk-e. Anyósoméknál lakunk mivel elég nagy a ház így elférünk. De tervezzük az elköltözést hamarosan.

Én kapom az ikrekre a havi 100. ezret, párom is hazahoz havonta ennyit.

5 hós csajszik anyukája :)

2010. nov. 17. 11:00
 15/23 A kérdező kommentje:

Ikreid vannak?!Húha,gratulálok! :)

Gondolom azért volt pánik amikor kiderült h terhes vagy,ilyen fiatalon,főleg 2vel...nem?

Gondolom nem unatkozol.

2010. nov. 17. 11:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Igen ikrek. Mikor közölte velem a doki hogy ikrek, azt hittem hogy lefordulok az ágyról. Gondolhatod milyen volt.

Megvolt rá az esélyem, mivel van a családban is iker, de én a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna h nekem is ikreim lesznek.

Unatkozni nem sokat unatkozok, egyszerre kelnek, esznek, alszanak. Az éjszakát is átaludják :)

Szóval ugyanúgy meg tudok csinálni 2 mellett mindent mint ha 1 lenne.

2010. nov. 17. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia!

23 vagyok, ötödéves joghallgató, 8+3 hetes kismama:D Tervezett baba, reméljük meg is marad...mi kis saját lakásban élünk, a férjem 24 phd hallgató, abból éldegélünk, meg amit már félreraktunk, szerencsére a nászajándékot is mind elraktuk ha esetleg majd jön a baba...szüleim még nem tudják, de nem hiszem hogy probléma lesz:D hajrá!

2010. nov. 17. 11:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 22 voltam mikor terhes lettem, addigra már lediplomáztam(fősulit végeztem).

5 éve voltunk akkor együtt, egy percig sem volt kérdés hogy megtartjuk-e.

A párom , olyan 100ezret keres, én gyest kapok+családit. Ebből jól kijövünk, amit külföldön kap azt elrakjuk.

Most még anyummal lakunk, 2 okból. Mivel a párom sokat van külföldön ezért legalább nem vagyunk egyedül.

ÉS anyumnak is kellett némi anyagi segítség, amit így tudtunk megoldani.

Jövőre már minden helyreáll és remélhetőleg sikerül elköltözni.

2010. nov. 17. 11:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia! 18 évesen szültem az elsőt,pocakkal ballagtam el a szakiskolából. 4 éve jártunk a párommal,Ő 8 évvel idősebb nálam.Eszünkbe se jutott elvetetni,örültünk nagyon hogy jön.Anyóséknál volt hely,oda költöztünk,majd 9 hónapos volt a kislányunk,amikorra tudtunk házat venni,belül rendbe tettük,és külön költöztünk.Anyagi gondunk nem volt,mert már a párom régóta dolgozott,volt félretett pénze/pénzünk is.Az anyósék is segítettek még ott laktunk,nem kellett a rezsibe se beszállnunk,csak a Lányunkra költöttünk, a többit szintén félreraktuk.Így tudtuk elkezdeni a saját kis életünket.Azóta nehezebb,ez tény,de a talpunkon maradtunk,és ha nem is fényesen,de egy átlagos szinten el éldegélünk.Már van Öcsike is,és a pocakban pislog a 3. babó is! :)

Minden jót Nektek! :)

2010. nov. 17. 11:53
 20/23 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, 26 hetes kismama. Tervezett baba, az esküvőnk után kezdtünk el próbálkozni tavaly szeptemberben. Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, annak idején másfél hónap után költöztünk össze. Ő költözött hozzám, mert ő előtte albérletben lakott, nekem viszont saját lakásom van.

Mindketten dolgozunk, viszonylag jól is keresünk, és megtakarításunk is van. Így aztán anyagi gondjaink nincsenek.

Ami kicsit most problémásabb, az a suli. Én a másoddiplomát csinálom, és ő is suliba jár. De én épp azt fontolgatom- februárra várjuk a kislányunkat-, hogy az utolsó félévemet passziváltatom, és majd szeptemberben folytatom.

2010. nov. 17. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!