Nagy sullyal fog születni a babám?
Hát ha nőgyógyász mondta,akkor lehet benne valami.
De amit a védőnő mondott az badarság(szerintem).
miért ne lehetne egy 21.hetes magzatnak olyan szép szívhangja mint egy hetekkel idősebb babának??? nem értem.
Egyébként a 20.hétre éri el a méh fundus a köldök magasságát.
Hát, én még olyanról nem hallottam, hogy a szív erősségéből utalni lehet a baba súlyára, viszont a nőgyógyászod már valamit tudhat.
Az is előfordulhat, hogy most nagyobb ütemben fejlődik, de a vége felé pedig majd belassul.
Az UH gépek is csak saccolnak. Az igazság úgy is akkor derül ki, amikor már a kezedben lesz a kicsi.
Nem kell megijedni. Erős babóka lesz. :) Vagy az orvosod elszámolta egy picikét magát. Meglehet, hogy egy kicsit több idős, mint ő gondolná. Nekem se tudják a mensim alapján kiszámolni a korát, csak a mért biometriai adatok alapján. (abba hagytam a gyógyszert és volt egy kis gyulladásom is és nem volt normális vérzésem) Nekem ha amensi alapján számolnák, akkor most kétségbe kellene esnem, mert az alapján már legalább 28 hetes lenne. De uh alapján meg csak 20 hetes.
Az, hogy mekkora súllyal születik, az a megszületése után válik tutivá (volt, akinek több dekával is elszámolták a szülése előtt). Csak nyugi! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!