Mekkora súllyal fog kb születni a babám?
:) Pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy akinek olyan 620 g körül volt a babája a 24.héten, annak mekkora volt a 30-kon, s végül mennyivel született?
Köszönöm!
Ilyen korban még elég egyformán fejlődnek a babák. Az utolsó pár hétben dől el, hogy mekkora lesz a baba.
24.héten még egyformák.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, bár a hét nem stimmel a tieddel, enyém 27.héten volt 1190 gr, 39.hétre született 3450 gr.
A mostani babám a 24.héten 600 gr, 27.héten 1150 gr, még nem született meg.
:) Köszönöm!
Most vagyok 30 hetes, egy hét múlva megyünk uh-ra, s már annyira kíváncsi vagyok!
További szép napot, s boldog babavárást!
Első
Én 29 hetes vagyok, ma du. megyek dokihoz, majd megírom, hogy ma hány grammra tippeli :)
Jó babavárást!
Szerintem nem tudják olyan pontosan megmondani a sulyát. Nekem az elsőnél még az utolsó nap is csak 3500g-ra tippelték. Még aznap éjjel megszültem 4300g-al.
Gratulálok és boldog babavárást
16km
Azta, az azért nem kicsi súlykülönbség!
Neked is boldog babócavárást! :)
Szia!Kisfiam adatai:
24 hetesen:860 gramm,
32 hetesn:2320 gramm,
36 hetesn:2980 gramm,
szülés elött 1 nappal:3218 gramm.
És másnap megszületett 4070 grammal 40+2 napra.
1-2.vagyok.
Voltam a dokinál, kb 1200 gr most a babám, 29 hetes vagyok.
Ezek a méretei: bpd 76mm hc 275mm ac 232mm fl 52mm.
Egyébként tényleg nem szabad hinni a súlytippelgetésnek, inkább csak játéknak jó.
Az első babámra azt tippelték, örüljek, ha eléri a 3 kilót, erre 3450 lett. Barátnőmnek azt mondták, több mint 4 kilós lesz a babája, 2700 lett. És még van pár ismerős, akinek nagyon mellélőttek.
Itt van néhány honlap, ahol a méreteket tudod egyeztetni (egyik a heteket, másik a súlyt tippeli):
Üdv, további minden jót!
Köszönöm szépen, hogy leírtad! :) Az 1200 grammal én is kiegyeznék! :) Az még nem tűnik olyan vészesen soknak ebben a korban, hogy esetleg óriás bébi legyen majd belőle! :)
További sok boldogságot a kicsihez és a nagyhoz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!