Önzőség a részemről? Azt szeretném ha a párom is bent lenne velem a nagy napon.
Nekem sem bírja a párom az ilyesmit. Amikor elmentünk megnézni a szülőszobákat, akkor mondta, hogy ezt inkább kihagyná.
Én megértem, sőt picit örülök is neki, mert soha nem voltam híve az apás szülésnek.
+ vajúdás közben nem biztos, hogy azzal szeretnék foglalkozni, hogy ő rosszul van...
Ott lesz velem a fogadott szülésznő, és ez nekem pont elég!
Az én párom ugyanilyen, sőt, még a vér látványától is rosszul van, de ettől függetlenül bejött velem, és nagyon jó, hogy ott volt. Ő is úgy beszél róla mindenkinek, mint élete legcsodálatosabb élményéről.
Meglepő volt, hogy még a vérre sem reagált sehogy, főleg hogy egy héttel szülés után elvágta az ujját, és úgy kellett felmosnom, olyan rosszul volt:)
De a szülőszobán felnőtt a feladathoz. Szerintem nyugodtan engedd be, nem fogsz vele foglalkozni közben, hidd el, ő pedig mindent el fog követni, hogy csak rád figyeljen, így biztosan nem lesz rosszul.
Mondd meg neki, hogy legyen az ő döntése, de ne zárd ki, ha szeretne bemenni. Sokkal több van a férfiakban mint amit mutatnak, majd ott meglátod:)
KÖnnyű szülést!
Ez aranyos:)
Nem az a baj hogy a látványtól lenne rosszul, hanem maga a stressz, a várakozás, látja hogy nekem rossz, jól van-e a baba stb. Képes ájulásig stresszelni magát, nagyon aggódós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!