Nem késö az utolsó trimeszter közepén megvenni még egy csomó dolgot a picinek? Fogom birni a mászkálást, vásárlást?
Èn még a szülés napján sétáltam a lányomat rendeztem....
Mikor a lányomszületett szintén.a kiírt da´tumon még autót voltam bejelenteni,bevása´rolni.
Èn bírtam.Hogy te bírni fogod e??Szerintem igen!!!
Talán alapvető dolgok jó, ha megvannak, ha netán korábban érkezne a baba.
Mi március elejére vagyunk kiírva, és januárban tervezünk vásárolni. Most minden egyre drágább lesz az ünnepekig, januárban viszont tuti lesznek leárazások.
Apróbb dolgokat, meg olyanokat, amit könnyen bárhol beszerezhetsz, szerintem simán elég akkor megvenni.
24 h km
Ezek egyénfüggő dolgok. Valaki még a szülés napján is aktív, valaki nem bír már semmit az elejétől fogva. Szerintem is jobb beszerezni az alapvető dolgokat, és csak kisebb kiegészítők miatt rohangálni a 36. hét környékén. Lehet, hogy bírni fogsz mindent, de lehet, hogy vizesedni kezdesz, nehezebb légzésed lesz, hamarabb fogsz keményedni stb., és akkor tényleg pocsék érzés mászkálni a boltokban. Az én fiam most nagyon aktívvá tesz, mert pénteken bementem 3 perces fájásokkal, de nem erősödött, így a doki elküldött sétálni. No én bementem egy nagyobb áruházba, és bevásároltam a nagyobbik gyerek óvónénijeinek a karácsonyi ajándékát, és mire végeztem, elmúltak a fájások :), úgyhogy még most is egyben. Szóval kiszámíthatatlan, de attól se ess kétségbe, ha csak akkora marad időd. Maximum csigatempóban járod körbe a boltokat, és nem egy nap intézel el mindent :)!
Boldog babavárást!
Én inkább az időjárástól félnék, idén januárban volt a legnagyobb hó. 34-36 hetesen mennyire tudsz meleg cipőt, ruhát felvenni, izzadni a boltban stb.
Nekünk is március végi lesz a baba, és januárra tervezzük a vásárlást. Márciusra legalább a kórházi motyóval kész akarok lenni, mert mi van, ha előbb jön a baba, vagy befektetnek valami miatt.
A te lelki nyugalmadat nézd, ha félsz attól az időtől, akkor menjetek el előbb terepfelmérésre, válogassátok ki, mit szeretnétek, és akkor az utolsó időkben tényleg csak el kell menni érte, nem akkor járkálni órák hosszat.
Az első terhességemnél 21 hetesen kezdtünk vásárolni, de volt amit csak később vettünk meg. Az egészet nem hagytam a végére és nagyon örültem hogy így volt. Végig mászkáltam, barátnőkhöz mentem át babázni, kozmetikushoz vezettem még szülés előtti nap is, jöttem mentem. Ami kellemetlen volt és nem jó, hogy már egy nagybevásárlást nem tudtunk kényelmesen megoldani a férjemmel, mert én folyton a wc-re rohangáltam. Sokszor volt hogy már feszült a hasam és vártam hogy hazaérjünk, pedig végig mozogtam. De ez kellemetlen, és nem azt jelenti hogy nem bírtam. Most 26 hetes vagyok, a kislányom 13 hónapos, már meg egy hónapja, és utána rohangálni/pakolni/felemelni/ellátni...persze fárasztó, de még nem panaszkodom, bár emelgetni már kevesebbet próbálom (császárom volt).
A lényeg hogy ne mindent a végére hagyjál.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!