Komoly aramutest szenvedtem! Szerintetek lehet vmi bajunk/baja?
Figyelt kérdés
Kb 4oraja tortent.Egy regi varrogepet kaptam kolcson es bedugtam,de a pedal teteje rosszul allt es felvettem h raillesztem rendesen es vmi femhez erhettem.El kell mondanom ferjem egesz nap lent volt a nagy csaladi osszejovetel miatt es PONT most jott fel es abban a pillanatban elkezdett razni az aram,es nyak annyit mondtam neki h "aram".Egybol vagta h mi van,odarohant es kitelpte a dugot a konektorbol.Sosem razott meg meg aram de tenyleg mint a filmekben nem tudtam elengedni,eldobni a pedalt es a jobb kezemet forrosag ontotte el es a jobb mellizmomat ugy ereztem h fogja a gorcs es szinte ki akar ugrani a mellkasombol.Ahogy kihuzta a dugot es egybol zokogni keztem h a baba a baba(33h km)(meg is jegyezte a parom h hihetetlen mar is ez az anyai erzes,nem is magam miatt hanem rogton a baba miatt aggodtam sirtam)es zsibbadt az egesz jobb karom.Aposom es ferjem is orvos,de tapasztalat miatt felmentunk aposomhoz,10percig nezte a pulzusom h rendszeres-e,es zokogva ismeteltem h de ugye rendben lesz a baba,es megnyugtatasom vegett felhivta baratjat,az en szulesz nogyogyaszomat.O azt montha ha mozog a pici akkor minden ok.Egy teljes oraig rettegtem,zokogtam mert nem ereztem.Be csoki-kolaztam es ra egy orara mozgolodott a kisasszony:)Utanna mar a megnyugvas,orom konnyei folytak.Azert minden esetre amilyen hamar csak lehet el akarok menni az orvoshoz h nezzen meg minket.Tesom olvasta h az aram be es kimeno pontjan szokott jele lenni a testen,es a jobb kezem huvelyk ujja egett meg es kis holyag is van rajta es a mellkasom jobb oldalan volt egy tenyerni piros kor ami mostmar harom piros csikra valtott.Szerintetek akkor csak ott ment keresztul,es talan nem ment lefele a has(baba)iranyaba,vagy hogy van ez most?Bocs ha butanak hangzik a kerdes es h tul hosszura sikerult de nagyon megilyedtem,sosem volt meg reszem komoly aramutesben,es azert meg mindig aggodom.Lehet-e maradando kovetkezmenye stb....Valaszotokat elorre is koszonom!2010. nov. 15. 23:46
31/34 anonim válasza:
Sztetoszkóppal a baba szívhangját??????????
És megállapítottad magadnak, hogy jól vagytok??????????
32/34 anonim válasza:
Majd írjál légy szíves, hogy mi van veletek jó? MInden jót és sok puszit nektek ismeretlenül is!
33/34 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy draga utolso,jol vagyunk koszsonjuk,leszamitva egesi seruleseimet,babuci hiper mint mindig de meg mindig nem voltunk rendes kivizsgalason mert Penteken v jovo7 Kedden rendel a dokim
:( Utolso elotti:igen meghallgattam a kis szivdobogasat:)Majdnem mindig meghallgatom alvas elott:)Mindenkinek kellemes es biztonsagos babavarast!Vigyazzatok magatokra.Puszi kedves ismeretlen utolso:)!
2010. nov. 18. 22:46
34/34 anonim válasza:
elég sok idő telt már el az utolsó válasz óta
remélem jól van a kérdező is és a gyerkőc is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!