Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komoly aramutest szenvedtem!...

Komoly aramutest szenvedtem! Szerintetek lehet vmi bajunk/baja?

Figyelt kérdés
Kb 4oraja tortent.Egy regi varrogepet kaptam kolcson es bedugtam,de a pedal teteje rosszul allt es felvettem h raillesztem rendesen es vmi femhez erhettem.El kell mondanom ferjem egesz nap lent volt a nagy csaladi osszejovetel miatt es PONT most jott fel es abban a pillanatban elkezdett razni az aram,es nyak annyit mondtam neki h "aram".Egybol vagta h mi van,odarohant es kitelpte a dugot a konektorbol.Sosem razott meg meg aram de tenyleg mint a filmekben nem tudtam elengedni,eldobni a pedalt es a jobb kezemet forrosag ontotte el es a jobb mellizmomat ugy ereztem h fogja a gorcs es szinte ki akar ugrani a mellkasombol.Ahogy kihuzta a dugot es egybol zokogni keztem h a baba a baba(33h km)(meg is jegyezte a parom h hihetetlen mar is ez az anyai erzes,nem is magam miatt hanem rogton a baba miatt aggodtam sirtam)es zsibbadt az egesz jobb karom.Aposom es ferjem is orvos,de tapasztalat miatt felmentunk aposomhoz,10percig nezte a pulzusom h rendszeres-e,es zokogva ismeteltem h de ugye rendben lesz a baba,es megnyugtatasom vegett felhivta baratjat,az en szulesz nogyogyaszomat.O azt montha ha mozog a pici akkor minden ok.Egy teljes oraig rettegtem,zokogtam mert nem ereztem.Be csoki-kolaztam es ra egy orara mozgolodott a kisasszony:)Utanna mar a megnyugvas,orom konnyei folytak.Azert minden esetre amilyen hamar csak lehet el akarok menni az orvoshoz h nezzen meg minket.Tesom olvasta h az aram be es kimeno pontjan szokott jele lenni a testen,es a jobb kezem huvelyk ujja egett meg es kis holyag is van rajta es a mellkasom jobb oldalan volt egy tenyerni piros kor ami mostmar harom piros csikra valtott.Szerintetek akkor csak ott ment keresztul,es talan nem ment lefele a has(baba)iranyaba,vagy hogy van ez most?Bocs ha butanak hangzik a kerdes es h tul hosszura sikerult de nagyon megilyedtem,sosem volt meg reszem komoly aramutesben,es azert meg mindig aggodom.Lehet-e maradando kovetkezmenye stb....Valaszotokat elorre is koszonom!
2010. nov. 15. 23:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Amint mar irtam,NEM ORVOSOK VALASZAT VAROM TE PRIMITIV HANEM ESETLEG TAPASZTALATBOL BESZELOKET!Nem tudsz semmi hasznosat irni nekem??AKKKOR NE IRJ TE BUTA MERT 33hetes gyerekem miatt GORCSOLOK ha nem derult volna neked ki!!!!!Csak a kislanyomert gorcsolok!!Teged meg sajnalni tudlak csak!
2010. nov. 16. 00:10
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
"Megnyugtatni akartalak, nem felidegesíteni."... ha elolvasod az előző meg a mostani kommentedet, hát nem épp süt belőle a megnyugtatás. Inkább neked kéne lenyugodnod.
2010. nov. 16. 00:10
 13/34 anonim ***** válasza:
38%
Hát mert már csak a százalékból is látszik, hogy milyen hasznos válaszokat tudnak adni.
2010. nov. 16. 00:11
 14/34 anonim ***** válasza:
27%
Legalább új frizurát kaptál :DDDD
2010. nov. 16. 00:13
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nyugi. Ne idegesítsd magad jobban, mert az viszont már árthat. Nézesd meg a babucit holnap orvossal, de biztos nincs semmi baj. A bunkókkal meg ne törődj.
2010. nov. 16. 00:15
 16/34 A kérdező kommentje:
Akkor talan elmeselem h Izraelben elek /vagyok es sajnos itt nem ugy mukodik a dolog mint otthon,csak a mi falunkban majdnem minden10.no terhes igy itt nincs olyan h vedono,h felhivnak ha menned kell ilyen olyan vizsgalatokra,igy emiatt az internetrol tudom meg a dolgokat h melyik heten milyen vizsgalat kellene/kellett vna.Pl az AFP vervizsgalatom is elmaradt mert h "nem olyan szukseges"minden okes az UHn.Otthon nem hagynak ra csak igy,minden sokkal precizebb...Szoval emiatt is kerdezem h otthon hasolno esetekben hova kuldtek mit csinaltak stb....Edit(Haifa,Izrael)33h km, Jah es ismet elmondanad ha nics semmi "okos"segitokesz hozzafuzesed,legyszives inkabb ne is irj mert idegeskedtem,sirtam eleget es nem vagyok kivancsi a fikazasra mert orvosok vannak a csaladban.EN sem vagyok az...de ha az is lennek akkor is tuti kiirnam ugyan ezt a kerdest,mert aki mar tapasztalt ilyet az tobbet tud mondani akarkinel...Ennyi
2010. nov. 16. 00:21
 17/34 A kérdező kommentje:
Koszonom 00:15,draga vagy.Nem vitat nyitni akartam es nem primitiv emberekre talalni...pedig sikerult:)A "miert nem irod egybol a noklapjaba es h miert itt gorcsolsz"nem hiszem h barkit is megnyugtatna...
2010. nov. 16. 00:27
 18/34 A kérdező kommentje:
Hm.....Uj frizura?....Ram ferne,de nem ilyen aron:)
2010. nov. 16. 00:28
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Jaj ez a százalékolás megint, annyira de annyira primitív.

Mint ahogy te is kérdező. Most mit aggódsz, lehet tök hülye lesz a gyereked, mert az agyát érte az ütés? Ki tudná itt megmondani, annyi dilis meg hiperaktív, akármilyen gyerek van, melyik anyját érte áramütés terhesen? Lehet, hogy ezért lesz csámpás, ezért fog dadogni, lesz kancsal, lesz rajt tűzfolt.

Tényleg (mert tapasztalatot kértél)olyat ismerek, aki megégette magát és egy csúnya szőrős akármi volt a gyerek kezén, ott ahol az anyuka megégette magát. Lehet a te gyereked ujján vagy mellkasán is lesz ilyen. És olyanról is hallottam, hogy valaki áramütés után kezdett dadogni. Logopédus ismerősőtők van vagy logopédia ott Izraelben? Hátha szükség lesz rá, konzultálj vele időben.

De míg mások nem tudják mi okozza, neked megvan az előnyőd, te tudni fogod, mert áramütés ért.

Késő bánat ebgondolat, lehet óvatosabbnak kell lennie egy embernek, ha terhes és nem villannyal babrálni.

2010. nov. 16. 00:35
 20/34 A kérdező kommentje:
Kedves 00:35,a villaanyal babaralodas kb annyi mint masok lecsukjak a vizforralo tetejet,vagy hajszaritoznak,artatlan baleset volt es hidd el nem ujjal nyulkaltam a fem belsejeben...Masik,tapasztalatokrol irtal,en a gyerekem felol aggodom,az alltalad leirt esetben az illeto akit megrazott az aram kezdett el dadogni,bar ezt is vallanam ha ezen mulna gyerekem egeszsege de sajnos ki tudja mi lesz.Ugy latom meg mindig nem jutott el a nagytobbsegnek h sajat tapasztalatokra vagyok kivancsi,mit kellett utanna csinalni,mit mondott az orvos es hogyan derul ki h atment-e a hason v nem stb...es konnyen beszelsz te akin nem ment keresztul33hetes babajaval a pocakjaban.Kivanom soha ne is tapasztald meg es senki se...
2010. nov. 16. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!