Udvariatlan kérés lenne?
Figyelt kérdés
Már nem nagyon bírok elmászkálni, itthon fekszem. A kozmetikusomhoz sem jutok el, és arra gondoltam, hogy elkérem tőle a tanulója számát, tudom, hogy ő jár házhoz is apróságokat csinálni.
Megsértődhet ezen a kozmetikusom? Évek óta hozzá járok, nem akarom elrontani a kapcsolatot!
2010. nov. 14. 18:24
1/5 anonim válasza:
szerintem megérti, főleg, ha biztosítod róla, hogy szülés után ismét hozzá fogsz járni
2/5 anonim válasza:
Én rákérdeznék, hogy nem oldható-e meg, hogy menjen hozzád házhoz. Ha azt mondja, hogy megy, akkor juhééé, ha meg azt mondja, hogy nem oldható meg, akkor megkérdezed, hoy tud-e esetleg olyan kozmetikust aki arra pár alkalomra elmenne hozzád. Persze ecsetelnéd neki, miért fontos ez, és elmondod neki, hogy ezentúl is hozzá fogsz járni.
3/5 anonim válasza:
Huu nem tudom :) Ez attol is fugg milyen a kapcsolatod a kozmetikusoddal.
En pl ( kozmetikus vagyok) elmennek hozzad hazhoz inkabb :)
de nem azert, mert felek, hogy lenyul a tanulom.En ugy gondolom ha Te megtisztelsz azzal, hogy kitartassz mellettem en is megtisztelnelek ezzel.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég elfoglalt a kozmetikusom, kb 100000%, hogy nem jönne házhoz. Ezért is gondoltam a tanulóját, csak félek, nehogy sértődés legyen...
2010. nov. 14. 20:01
5/5 anonim válasza:
egy kérdést azért megérne, hogy ő is ráérne-e. aztán lehet, hogy nem és még ő maga ajánlja fel a tanulója számát. így te meg abszolút jó fej maradsz a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!