A homeopátiás gyógyszerkészítmények valóban használnak szülésnél? Akik használtak ilyet, azok válaszát várom!
Véletlenül elment.
FOLYTATÁSA:
Szüléskor:
-erős és rendszertelen szülési fájdalmak a méhnyak görcsével
actae racemosa 9 ch 10 percenként 5 golyócska és
caulophyllum 15 ch 1 adag
Szülés után
-folytatni lehet az alábbiakat:
caulophyllum 5 ch napi kétszer 5 golyó és
actaea 9 ch napi 5 golyó
arnica 9 ch napi 5 golyó
En is szedtem (augusztusban szultem), meghozza a homeopatia.info.hu oldalon ajanlottak szerint. Ittam malnalevel teat is, es hasznaltam a weleda gatolajat is.
Reggel 9re mentunk a korhazba, es delutan fel 4-re lett baba. 6 es fel ora vizsgalatokkal, elokeszitessel, vajudassal, kitolassal egyutt. Ebbol a 6 es fel orabol kb 1 ora volt durvabb, a vajudas vege. Szules alatt mar nem szedtem semmit, pedig ott voltak a taskamban, hanem inkabb szolocukrot eszegettem, meg ittam. Gatmetszes volt, de nem volt veszes, osszevarrtak, begyogyult, most 3 honappal a szules utan mar nem is erzem. :)
Artani nem artanak a homeos bogyok, se a malnaleveltea, se a gatolaj, viszont ha segitenek, annal jobb! Egyebkent lehet, hogy hulyeseg, de en a babammal is sokat beszelgettem, hogy majd ki kell jonnie, es mennyire varjuk, es majd ugyesek leszunk. :) Altalaban mindenki magara gondol, pedig a baba is nagy feladat elott all, en ugy voltam vele, hogy neki sem art egy kis biztatas. :))
Konnyu szulest kivanok neked! :)
Köszönöm a válaszokat!
Lenne még egy olyan jellegű kérdésem, hogy olvasom a sorokban, hogy 36. héttől kell szedni ezeket a készítményeket, s nálam a papíron, amit kaptam a 8. hónap áll. Most én számoltam el valamit, vagy a 8. hónap nem a 32. héttől, hanem a 36. héttől van?
Bocsi a hülye kérdésért, de ez tényleg összezavart most. Mert én a 32. héttől simán elkezdtem volna ezeket, de itt eddig mindenki a 36. hetet írta, s a málnalevél teával kapcsolatban írnátok?
Ja, s hol lehet ezeket a bogyókat s a teát beszerezni?
Köszi a válaszokat!
szia
én írtam le részletesen, hogy kell szedni ezeket a bogyókat.
ajánlom az énáltam leírtakat is neked, de a lényeg, hogy vagy ezt, vagy a tiedet próbáld követni. :-)
illetve a másik kismama is.
ahogy le van írva, attól a héttől.
egyébként ezeket a szereket gyógyszertárba meg lehet vásárolni legtöbb helyen. ha véletlenül nincs nekik, rendelni is tudnak a legtöbb helyen.
Az a gondom, hogy és nincs hozzá írva, csak hónap. DE mindenhol azt olvasom, hogy a 36. héttől kell szedni, de a 8. hónap nem a 32. héttől indul?
Nagyon fontos lenne gyors válasz, mert már a 30 hétbe lépek be.
Én kérdeztem vissza a kérdésedre, közben utánajártam a gyógyszertárban is ezeknek, és sikerült is megvennem a bogyókat.
Ott azt mondták, hogy nem szabad a 36. hét előtt elkezdeni a szedésüket, mert lazítják a méhszájat, és nehogy koraszülés legyen belőle. Hatásosak ezek a szerek, de nem tudni, ki mennyire reagál rá érzékenyen, ezért a 36. héttől szokták javasolni.
Lehet, hogy a betöltött 8. hónapra vonatkozik a recepted. Én is 30 hetes vagyok, úgyhogy van még időnk. Szép heteket kívánok!
igen, málnalevéltea és homeos bogyókat 36.héttől, gátmasszázst meg már a 32től lehet kezdeni.
a heteket vedd figyelembe, ne a hónapokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!