Mit tanácsoltok? Éjszakánként nem tudok aludni, annyira nyomja a gyomromat a Picurom.38 hetes pocakos
Már előre félek az éjszakától,hogy megint fájni fog a gyomrom,érzem ahogy a pici lába szinte a bordámat nyomja.
Ti is éreztetek ilyet?Már ma hajnaban sírtam.
szia, nekem az oldaltfekves egyaltalan nem jon be sajnos, a bal oldalam mar attol faj, ha csak a lefekvesre gondolok
tudom, hogy hanyatt nem szabad aludni, de en szopiparnaval meg rendes parnaval jól felpolcolom a labam (hogy kb kilencven fokban legyen a combom is, terdem is, ilyen lepcsosen), és a hasamra teszem a kezem, ahol ki akar "nyomni".
aztan baranyszamolas
bar ma hihetetlen rosszul aludtam en is. ugy nagyon jo volt, hogy valahogy a ferjem talpa a hasamhoz kerult mindketto, akkor valahogy oldalra keveredtem, de nem mertem sokaig ugy maradni, hiaba volt nagyon nagyon jó, mert feltem, hogy almaban rug egyet (a ferjem).
amikor oldalt fekszem, mindig ebren fordulok (faj a fordulas is már), es akkor párna láb koze, és ugy.
a harmadik poz a ketto kozott, amikor a szopiparna fuggolegesen van felig a hatam alatt, es igy nem tudok hanyatt dolni, viszont nem faj az oldalam (annyira) az oldalfekvestol. es itt is figyelek, hogy felhuzva/behajlitva legyen a labam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!