Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a szabálytalan...

Mit jelent a szabálytalan petezsák? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 07:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ne legyen igazam, de én úgy tudom, hogy a szabálytalan petezsák azt jelenti, hogy nem úgy fejlődik, hogy abban embrió növekedhessen. Nekem nem volt ilyen, de olvastam róla, ilyenkor általában vetélésről szól a fórum... remélem tévedek!!!!
2010. nov. 13. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Önmagába véve a szabálytalan petezsák még nem jelenti azt, hogy biztosan meg fog szakadni a terhesség.
2010. nov. 13. 07:35
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem szép szabályos volt a petezsálom, és azt mondta a doki, hogy a koraterhesség legfőbb bizonyítéka, hogy minden ok, a szép, kerek zsákocska. Tehát elvileg az nem jó, ha szabálytalan. de gondolom nem minden esetben végződik bajjal.
2010. nov. 15. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem szabálytalan volt, meg is ijesztett a doki, missed ab-ra készültünk, mert a szívhangot sem hallotta.

Majd aznap amikor operált volna megvizsgált, szívhang volt, de a petezsák maradt szabálytalan.

Most 23 hetes vagyok, és semmi gond, minden lelet tökéletes volt.

A doki sem tudta mitől lehetett szabálytalan.

Neked van ilyen jellegű gondod?

2010. nov. 15. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Mit takar, hogy szabálytalan? Azt hogy nem kerek? Nekem az elsőnél kb. kifli alakú volt-most 1,5 éves nagy lány, aki benne lakott, és a második is egy hosszúkás, krumplialakkal indult-29 hetes vagyok most.

Nem kell kereknek lennie.

2010. nov. 15. 16:06
 6/9 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de nekem 2 éve ugyanezt mondta az orvosom,hogy szabálytalan a petezsák.8 hetesen még nem volt a babámnak szívhangja...és elvetéltem:( remélem minden rendben lesz nálad!!!
2010. nov. 15. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerdán voltam ellenőrzésen akkor voltam 6 hetes, 21mm-es petezsák, 3mm-es szikhólyag, és normál szívműködés!!:-))
2010. nov. 22. 08:16
 8/9 anonim válasza:
Jól van,akkor minden rendben lesz!Boldog babavárást!:)
2010. nov. 25. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok. Nagyon nagyon gratulálok, örülök, hogy nem lett igazam. Boldog babavárást. Szió.
2010. nov. 25. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!