Óriás magzat. Mi okozhatja?
Laikusként azt mondanám, ha végig 2-3 héttel nagyobb volt, akkor 2-3 héttel idősebb, tehát könnyen lehet nem 35 hanem 38 hetes vagy.
Akkor sem kicsi a babád, de amikor én bent voltam rengeteg baba született ekkora súllyal
Harmadszor ez súlybecslés, lehet még 4 kiló sőt alatta is és akkor már inkább átlagos.
De ha már a papád is nagy súllyal született, lehet genetika is.
Kislányom: 52 cm, 3050 g
+25 kg, utolsó 3 napban 5 kilót fogytam!
sürgősségi császár lett a vége, magzatvíz kevés volt, fehérje a vizeletben
30. héttől 'szekáltak', hogy egyek végre fehérje dús ételeket, mert kicsi a babám súlya --> kiderült 38. hétre, hogy konkrétan balfax volt az uh-s, pont jó súlyban volt végig a babám.
genetika: nem számítottunk nagy súlyú babára, mivel a család összes tagja kis súllyal született.
Poén benne, hogy párom: 3010 g, én 3020 g, nővérem: 3000 g, sógorasszonyom: koraszülött volt, unokaöcsém: 3060 g
Úgyhogy, részemről lehet genetika!
Szia. Ezekben a súlybecslésekben nagyon nem lehet bízni!!! Én 172cm vagyok,és 72kgmal lettem terhes. A párom 187cm,és kb 90kg. Az első harmadban 4kgot fogytam,és összesen 9kgot híztam. A terhességem vége felé 4200grammra becsülték a lányomat. A 41.héten indítani akarták a szülést,de előtte való este beindult magától. 4950grammal született a lányom 16óra vajúdás után. A vége császár lett. Mikor megszületett mindenki nézett mint a moziban. A poén az hogy egy sokkal kisebb babát sem tudtam volna megszülni,mert 1,5ujjnyira voltam csak kitágulva! Minden eredményem teljesen jó volt,nem vagyok/voltam cukros semmi.
Szedtem végig a gravidát,de ez szerintem akkor is a genetikán múlik! Anyukám(165cm,és nem túlsúlyos)mikor terhes volt nem volt vitamin. 3gyereket szült 4kg felett. A legkisebb testvérem már 4670gramm volt!
Majd írd meg mekkora lett a babád,kíváncsi vagyok!
Utolsó voltam.....
Egy napon volt a programozott császárom egy másik anyukával. Neki óriásbébit jósoltak, és 4100 grammal és 59 centivel született a kisfia. Ez azért nem annyira óriásbébi méret. Nekem végig azt mondták, hogy a kislányom kisebb az átlagosnál, erre a 38. héten megszületett 3750 grammal és 59 centivel.
Az szerintem tuti, hogy befordulni nem fog tudni, már az én lányom sem tudott, Ő is faros maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!