Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nincs autónk, hogy jutok...

Ha nincs autónk, hogy jutok el a kórházba (más városban van, több km-re), amikor megindul a szülés?

Figyelt kérdés
Mentő segítségét lehet kérni, hogy szállítsanak be? Helyben van a mentőállomás.
2010. nov. 12. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan hívj mentőt.
2010. nov. 12. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2010. nov. 12. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
még szép hogy mentővel!
2010. nov. 12. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért ez egy olyan élethelyzet,amire kell teremteni megoldást.Hidd el,a túlélési ösztönöd átvisz majd éjszaka közepén is a szomszédba,dörömbölj nyugodtan.Persze mentővel is lehet,de csak van a barátok,ismerősök,rokonok,munkatársak közül vkinek autója?!Nem tudom elképzelni,hogy bárki is rossznéven venné,hogy egy szülő nőt eljuttasson a kórházba.Kérj bátran segítséget!
2010. nov. 13. 07:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Lenne ismerős, rokon, szomszéd is, aki biztosan elvállalná, csak az a gond, hogy Karácsonyi baba lesz (kb. ilyen tájt fog megszületni...), és nem szeretném senki nyugalmát megzavarni, lehet pont ajándékozás lesz, ki tudja...
2010. nov. 13. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szentestére vagyok kiírva, viszont van kocsink. De főleg egy rokonnak, öröm lenne,ha bevihetne a kórházba szerintem, nem húzogatnák a szájukat. Legalábbis a mi családunkban ugranának,ha ilyen helyzet állna elő.
2010. nov. 13. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
07:41-es vagyok.Én dec. 5-re vagyok kiírva.A tiéd még szebb időpont!Én boldog lennék,ha karácsonykor vki megkérne,hogy hagyjam félbe a vacsit,mert egy új élet van születőben.Még gyorsan magamhoz vennék egy-két szem narit+sütikét a kismamának!Boldog babavárást!!!
2010. nov. 16. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Azért nem minden rokon gondolkozik úgy, ahogyan itt egyesek. Lehet a mentő marad, legfeljebb hazafelé szervezünk autós fuvart. :)

2010. nov. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!