Okt.26-án halvány pozítiv lett a tesztem. A tegnapi uh-on az orvos nem látott semmit. Baj lehet? Bővebben lent.
Október 21. és 22-én kicsit véreztem, de mivel előtte és utána is nagyon feszült a mellem csináltam egy tesztet.
Mivel már volt vetélésem azonnal felkerestem a dokit aki utrogestan hüvelykapszulát írt fel. Az utolsó rendes vérzésem szept. 26-án volt. Onnal számolva 7 hetes terhesnek kellene lennem. Viszont azt már kimutatná az UH.
Kicsit parázok, hogy nehogy megint baj legyen.
Ma reggel megint csináltam tesztet ami erősen pozítiv lett.
Nem értem a dolgot. Vélemények? volt valaki hasonló esetben?
Most már megvárom a jövöhét csütörtököt, akkor kell visszamennem. Szerencsére nem vérzek és nem fáj a hasam.
Viszont a melleim nagyon feszülnek és egész nap aludnék.
A terhességi teszt csak a hcg hormont mutatja ki én úgy tudom, tehát a progeszteron nem játszhat szerepet.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást :)
Rendben van, hogy a progeszteronnak semmi köze hozzá. De 7 hetesen már van szívhang, már 4-5 hetesen simán látszik a petezsák hasi ultrahanggal is. Ezt nem értem, de látom te sem, ezért tetted fel a kérdésed.
Remélem, hogy baba van a dologban! Sok sikert kívánok! Én amúgy türelmetlen ember vagyok, biztos elmennék egy vérvételre, mert, ha az pozitív lesz, akkor tuti van baba.
Sajnos méhen kivüli terhességem volt. Szombaton éjjel elkezdtem görcsölni, hánytam ment a hasam. Felhívtam az ügyeletet. Azt mondták vegyek be nospát. Reggel megint felhívtam őket akkor már kijött egy doki. Beküldtek egy kórházba. Ott sem láttak semmit az UH-on. Mivel vettek vért és magas lett a hcg szintem akkor már erős volt a gyanú a méhen kivüli terhességre, még délután megmütöttek.
Tegnap engedtek haza. Ma reggel meg elkezdtem vérezni.
Most nézek utána, hogy ez már mensi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!