Okt.26-án halvány pozítiv lett a tesztem. A tegnapi uh-on az orvos nem látott semmit. Baj lehet? Bővebben lent.
Október 21. és 22-én kicsit véreztem, de mivel előtte és utána is nagyon feszült a mellem csináltam egy tesztet.
Mivel már volt vetélésem azonnal felkerestem a dokit aki utrogestan hüvelykapszulát írt fel. Az utolsó rendes vérzésem szept. 26-án volt. Onnal számolva 7 hetes terhesnek kellene lennem. Viszont azt már kimutatná az UH.
Kicsit parázok, hogy nehogy megint baj legyen.
Ma reggel megint csináltam tesztet ami erősen pozítiv lett.
Nem értem a dolgot. Vélemények? volt valaki hasonló esetben?
Keress fel egy másik orvost vagy én a helydben még ma elmennék rendelőbe hogy nézzen meg más is Uh.-val.
7 hetesen már bőven kéne látni sőt szívhang is lenne már hacsak nem nagyon későn fogant a baba!
A legjobbakat kívánom Nektek!
barátnőmmel volt ilyen, nem láttak semmit, de visszahívták 1 hét múlva, addigra látszott!
drukkolok!
Szia!
Én is azt tudom javasolni, h keress fel egy másik UH-ost is.
Egyébként valóban előfordul, hogy első alkalommal nem látják, de pár nap vagy egy hét múlva már igen.
Ne idegeskedj,mert nem tesz jót. Nem lesz semmi gond, csak erre kell gondolni!
Egyébként érdekes, de nekem is szept. 26 volt az utolsó vérzésem első napja, és okt 26.-án csináltam tesztet ami halvány pozitív lett :) Nekünk nem bújt el, 6. héten hasin és hüvelyi UH-on is lehetett látni.
Szerintem a következő UH-on Te is látni fogod! a teszt még most is pozitív, akkor ott kell lennie! A kúpot használd, fontos! és no para!
Sok sikert!
Szerintem is, ha a teszt pozitív, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy. Keress föl egy másik dokit.
Engem 5 hetesen vizsgáltak meg hasi uh-val és már látszott a petezsák. Milyen orvos lehet, aki 7 hetesen hüvelyivel sem lát semmit...
8 éve probálkozunk a babával, most tartok a 4. nőgyógyásznál. Szerintetek mindig rosszul választok?
Egy fiatal dokihoz járok aki a Czeizelzel együtt dolgozik szerdánként. 5 vetélésen vagyok túl. Nem nála történtek a vetélések. Ő volt az első aki elküldött egy egyszerű vérvételre és akkor derült ki, hogy a progi szintemmel van probléma. Na meg persze egyik génemmel is van probléma de ezek mind orvosolhatok. Szóval úgy érzem jó kezekben vagyok és különben is belefáradtam abba, hogy megint keressek egy másik orvost.
nekem is szept 26 volt az utsó. össze kéne tartani :)
nekem látszódott kedden, de azóta is vérezgetek. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!