2010, marciusaban szulo no ( mola terhesseg utan 6 honappal), tudna tovabbi infot adni a HcG ertekeirol, szamszeruleg?
Szerintem nekem írtál:). Én válaszoltam tegnap egy kérdésre ebben a témában. Láttam, hogy oda is írtál:)
Nekem a szövettanból derült ki, hogy mola volt, szóval nem az ultrahangon. Ott "csak" azt írták a papíromra, hogy életjelenséget nem mutat az embrió:( Így lett missed ab (2008.nov.). Ezt csak azért írom, mert a szövettan csak két hét múlva lett meg, és nekem akkor volt az első vérvétel, ami már 0 volt. Utána még jártam ellenőrző UH-kra, hogy nem maradt-e bent valami, úgy kb. januárig. De minden ok volt, nem volt több vérvétel sem. A missed ab. után 6 hónappal estem teherbe (júniusban), és így született márciusban Ádi.
Ha bővebben érdekel a téma:
Itt vagyok én is, de a többi csaj lehet többet tud segíteni, mert az enyém nem volt olyan súlyos, és így nem is ástam be magam a témába annyira.
De én azt javaslom, hogy mindenképpen hallgass a dokidra, mert ő látja a konkrét esetet, ő tud dönteni.
Remélem azért tudtam segíteni. Kitartás és türelem, gyorsan elszalad az idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!