5 hetes babás vagyok. Folyamatosan folyadékra van szükségem, de már anyira, hogy szinte minden percben innék. Normális ez?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán van köze ennek a terhességhez? Eddig nem voltam az a nagy folyadékfogyasztó sajnos, de most a napi 1 liter helyett a 3 liter minimum megvan. Folyton úgy érzem, mintha vata lenne a torkomban, ki vagyok száradva. Ez nem gond, ugye? Egyébként még nem volt hányingerem, nem hánytam.2009. jan. 9. 22:23
11/14 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem nagyon fájnak a melleim, feszítenek, pedig nekem ez nem az első terheségem, de én ilyet még nem éreztem. Mensi előtt se szokott. Lehet, hogy azért fáj most nagyon mert nemrégen még volt benne tej? Vagy nem tudom. Néha ég, néha feszít, még a hónapljam alá is beszúrkál.
2009. jan. 10. 14:13
12/14 anonim válasza:
Az a normális ha fáj, én úgy tudom.én idegeskedem is hogy nekem nem.:(
13/14 A kérdező kommentje:
Az első kettő terhességemnél nekem se fájt, egy cseppet sem, és semi gond nem volt. Ezen azán ne idegeskedj! Örülj neki, nem valami jó érzés, inkább úgy mondanám kellemetlen!
2009. jan. 10. 16:50
14/14 anonim válasza:
nekem az első terhességemnél nagyon fájt a mellem, ezért fura h most nem...de aztán lehet úgy működöm mint Te, és egyiknél ha fájt akkor a másiknál nem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!