5 hetes babás vagyok. Folyamatosan folyadékra van szükségem, de már anyira, hogy szinte minden percben innék. Normális ez?
Nem hiszem, hogy gond lenne. Azt nem mondom, hogy biztosan a terhesség egyik tünete, de az is meglehet. Mindenesetre inkább a napi 3 liter, mint az 1 liter. Terhesség alatt amúgy is több folyadékbevitel a javasolt.
Minden jó!
19 hetes kismami
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Azért figyelj rá,h. mit iszol mert sztem én legalább 4 kg-t csak a cukros üdítők miatt híztam. Szóval szmentes ásványvizet igyál és minél többet. Az nagyon jó,h. így kívánod a folyadékot, terhesség alatt nagyon fontos,h. rendesen igyunk. A 3 liter kell is, nem sok egyáltalán.
szia!
én is nagyon sokat ittam,és még iszok is,pedig már a 32. hétben vagyok. semmi bajod nem lesz,de ha lehet,akkor ne kólát igyál! mondjuk én a mentes víztől rosszul vagyok,mármint nem szószorors értelmében,de nem szeretem! én bubisat iszom mai napig! nagyon sok folyadékra van szükség alapból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!