Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyitott méhszáj, gond lehet?

Nyitott méhszáj, gond lehet?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok és nyitva van a külső méhszáj 1 ujjnyira , de az orvos nem mondott semmit . Baj lehet belőle?
2010. nov. 10. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az első terhességemnél 20, most a másodiknál pedig szintét 22 hetesen egy ujjnyira nyitva volt. Annyit tudsz tenni, hogy pihensz amennyit csak tudsz, és akkor nem lesz semmi baj. Én 40. hétre szültem az első lányom, pedig én is aggódtam a korán kinyíló méhszáj miatt. Vedd komolyan, hogy nem emelgetsz semmit, nem teszel kimerítő sétákat, amikor tudsz akkor leülsz, de legjobb a lefekvés. És ne idegeskedj semmin. Minden rendben lesz, vigyázz magatokra!
2010. nov. 10. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az nem jo ha ilyen korán kinyilik.Pihenj sokat és szedj Magne b6-ot.Mást nem tudsz tenni.
2010. nov. 10. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismét az első vagyok, azt kifelejtettem, hogy ha keményedést is érzel, akkor pedig szedj magnéziumot. Minden jót :)
2010. nov. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!