Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen 3100-as méhszáj...

28 hetesen 3100-as méhszáj érték gond? Kinek mit mondott az orvosa? (azzal tisztában vagyok, mit jelent maga a szám)

Figyelt kérdés
Nekem csak annyit mondott, hogy szült nőknél ez nagyon gyakori.
2010. jan. 19. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 28 hetesen 2100 volt, es pont ugyanezt mondta a dokim, igaz hozzatette, hogy ne emeljek, ne cipekedjek. Most vagyok 38+5, csutortok ota 2111-es a mehszajam, nyakdugo egy hete nincs, de meg bent van a kisteso. Szoval ne aggodj, de azert csak ovatosan a fizikai munkaval. Iktass be pihenoidoket a munkaid koze. Dolgozol meg?
2010. jan. 19. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy a külső méhszáj nyitva van, de a középső és a belső még zárt. 28. héten még korai lenne megszülnöd, ezért kíméld magadat és pihenj, veszélyeztetett terhes vagy, ezért elmehetsz táppénzre vagy szülési szabira, nem tudom ez utóbbit lehet-e már, mert én egyetemistaként szültem és a szülés előtti napon is még bent voltam előadáson. :) De nem kell megijedned, ellenpéldának ott az anyukám, aki 20. héttől 2 ujjnyira volt nyitva, táppénzen volt, de egész nap takarított, ablakot pucolt 2 m magasan, mert nagyanyám egrecíroztatta (sosem kedvelte), de 3 héttel sikerült túlhordania engem, szóval nem jelent semmit. A lényeg, h ne cipelj 1 kg-nál többet és annyit légy vízszintesben felpolcolt lábakkal, amennyire csak lehetőséged van! Boldog babavárást!
2010. jan. 19. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!