Hogyan nyugtassam meg a párom? 30 hetes km
Munkahelyi pletyka: Egy rosszindulatú,irigy kolléganő megjegyezte páromra,hogy nem dolgozik,mert "van ideje versikéket írni",mert a felhívásokat rímekbe szedve küldi tovább,ő recepciós...
hozzátette és az ilyennek lesz gyereke...
párom rettenetesen felhúzta magát,hogy még meg sem született a pici de már bántják...
és egy olyan hölgy,aki 11re jár dolgozni,majd délután négyig elkávézgat...
már felhívta az etikai igazgatót,hogy most kinyilváníthatja-e a véleményét...stb...
Hiába mondom ne foglalkozzon vele,nagyon a szívére veszi,ha a picit is bántják...
Úgyis túlhajtja magát,túlórázik,most még ez is...
Hogyan nyugtassam meg,segítsetek kérlek!
Mondd meg neki, hogy hülye emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek, soha nem fogja tudni őket kikerülni, ahhoz túl sokan vannak. És mások ostobaságán bosszankodni olyan, mintha saját magát büntetné, amiért a kolléganő hülye. Inkább röhögjön egy jót, és mondja meg a kolléganőnek, hogy gyereket fog szülni a felesége, nem kisméretű felnőttet, akinek igen nagy szüksége lesz arra, hogy az apukája játsszon vele. És sajnálkozzon, hogy a kolléganő gyerekével nem volt aki játsszon:)
És mondd meg a férjednek, hogy a kolléganő biztosan féltékeny, mert ő akarna tőle gyereket, de bebukta, így ott bántja ahol tudja. A férfiak hiúságának ez jólesik, és onnantól nem fog bosszankodni a libán:)
Köszi szépen a tanácsokat,fel is hívom,megmondom neki :)
A kolléganő tényleg besavanyodott nő,nincs gyereke,barátja sem,és már elég idős,szimplán irigy más boldogságára...
Tipikus vékisasszony, ne foglalkozzatok vele! :) Minden melóban van ilyen sajnos. Párodnak túl kell ezen tennie magát, elvégre midnenhol vannak idióták!
És ez még semmi ahhoz képest amiket majd esetleg oviban, suliben mondanak egymásra meg egymás gyerekére az irigy vagy buta pletykás szülők!
Tudod mennyi irigy ember van?Istenem!egyszer a férjem azért kapott a fejére, mert a telefonján én vagyok kitéve!
Nevetve válaszolt neki!
-Ez van szerelmes vagyok a nejembe!
Szegény csaj csak hápogott és többet nem szólt!Mert rögtön lejött, hogy ő csak vágyik ilyen szintű figyelemre.
Nos a párod nyugodtan válaszolhat, hogy szerencsére jó apja a gyermekének, máris!Hányan irigylik vajon ezért!
(Hahaha-be is lesz fogva a némber szája)
+ :ezer irigyetek legyen, mint egy sajnálótok!
köszi mindenkinek,nagyon hálás vagyok,sikerült,lenyugodott :)
és büszke rám,hogy milyen okos dolgokat mond a felesége :):):)
még1x köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!