Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nyugtassam le a párom?
A pasim látott egy képet amin egyik haverom átölel és valaki bogarat ültetett a fülébe h biztos van köztünk valami :S Pedig nincs semmi! És most féltékeny :S Hogy nyugtassam le? Mi a fenét csináljak? Nem történt semmi amiért oka lenne kérdőre vonni, sőt mondtam is neki h egy haverommal voltam egyik nap...ha lett volna valami akkor mért mondtam volna el a páromnak h találkoztunk? Nagyon féltékeny!
segítsetek pls! =(
Én erre azt szoktam mondani hogy hozza ide elsősorban elém azt aki ezt neki mondta
2. Ha neki állsz magyarázkodni azal csak rosszab lesz
Én igy csinálom mindig mondom neki ha ilyen van gondolj amit akarsz nem fogok magyarázkodni amikor tom nincs igazad!
ilyenkor akarata ellenére szorosan átölelem és kismillioszor elmondom,hogy a hülye féltékenykedése és hisztije ellenére is mindennél jobban szeretm
(meg nemárt hozzátenni,hogy a másik pasinál ő mennyivel jobb,és mikben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!