Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 évesen korai még a gyerekvá...

21 évesen korai még a gyerekvállalás? Úgy átlagban kérdem, persze tartós kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 09:08
1 2
 11/14 anonim válasza:
én 20,5 voltam mikor az elsö fiamat szültem akkor a párommal még csak másfél éve voltunk együtt most várjuk második babánkat és már 5 éve alkotunk boldog családot nem a kor számit szerintem ha a gyereknek az anyuja akarsz lenni és nem a nagyija pont jo a korod és ne halgass másokra nekem is azt mondták az elsönél söt most 23,5 évesen is azzal zaklatnak korai ez nem igazz ezt te érzed vagytok e olyan harmoniába!sok boldogságot és sikeress babázást
2010. nov. 10. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:

19 évesen menyasszony lettem, 20 évesen már terhesen mentem férjhez és megszületett a lányunk. 22 leszek februárban, de még előtte decemberben megszületik a második babánk. Mindezt 2 egyetem mellett vállaltam, bár nem így terveztük. 18 éves korom óta vagyunk együtt és eddig minden nagyon jól alakul, nincsenek komolyabb viták, a gyereknevelésből is maximálisan kiveszi a részét, sosem nyűg neki, ha késő este hazajön, hogy fürdesse, lefektesse a lányunkat.

Szóval teljesen egyén- és párkapcsolatfüggő, hogy korai-e 21 évesen gyereket vállalni. Amúgy a férjem 31 éves.

2010. nov. 10. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért lenne korai? Én 17 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel, és ha az anyagi helyzetünk engedte volna, tuti korábban jön a babó! Most vagyok 24, és 7+3hetes..(mindjárt indulok uh-ra)Kitartás, ez a Ti dolgotok! Hajrá-hajrá!:)

2010. nov. 11. 08:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 11. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!