21 évesen korai még a gyerekvállalás? Úgy átlagban kérdem, persze tartós kapcsolatban.
19 évesen menyasszony lettem, 20 évesen már terhesen mentem férjhez és megszületett a lányunk. 22 leszek februárban, de még előtte decemberben megszületik a második babánk. Mindezt 2 egyetem mellett vállaltam, bár nem így terveztük. 18 éves korom óta vagyunk együtt és eddig minden nagyon jól alakul, nincsenek komolyabb viták, a gyereknevelésből is maximálisan kiveszi a részét, sosem nyűg neki, ha késő este hazajön, hogy fürdesse, lefektesse a lányunkat.
Szóval teljesen egyén- és párkapcsolatfüggő, hogy korai-e 21 évesen gyereket vállalni. Amúgy a férjem 31 éves.
Szia!
Miért lenne korai? Én 17 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel, és ha az anyagi helyzetünk engedte volna, tuti korábban jön a babó! Most vagyok 24, és 7+3hetes..(mindjárt indulok uh-ra)Kitartás, ez a Ti dolgotok! Hajrá-hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!