Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 évesen korai még a gyerekvá...

21 évesen korai még a gyerekvállalás? Úgy átlagban kérdem, persze tartós kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21 évesen nekem is tartós kapcsolatom volt, azt hittem, ő az igazi. de még jó, hogy nem szültem akkor neki. utána egy évre rá rájöttünk, ez nem is az igazi. akkor még másra vágytunk. de ez csak az én példám. mindenki más.
2010. nov. 10. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez a legjobb kor a szülésre,20-és 30 között. Ha a kapcsolat jó,akkor miért ne szülhetne egy nő 21 évesen? Csak most divat azt mondani,hogy még ráér vele. Függ természetesen az egyéniségétől,az anyagi körülményektől is.
2010. nov. 10. 09:14
 3/14 anonim ***** válasza:
én most vagyok 21 éves,és már 1 éve próbálkozunk a babával:)
2010. nov. 10. 09:14
 4/14 anonim ***** válasza:
A tartós kapcsolat azért elég kevés hozzá.A fiatal kor még hagyján, de tényleg ez az ember akinek akarsz szülni? Akivel le tudod élni az életed? Ő is ugyanúgy akarja a babát? Egyedül is fel tudnád nevelni, ha a pasi lelép? És végső soron tényleg akarsz gyereket?
2010. nov. 10. 09:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok.Szerintem nem korai,ha minden adott,ha jó körülmények közé érkezik a baba.
2010. nov. 10. 09:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem nem baj hogy 21 vagy.Ha te is szeretnél babát és a párod is akkor miért ne?én 20 voltam mikor szültem,de amikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk,bennem fel se merült hogy korai,akárki akármit mondhat,mert mindketten vágytunk rá.Az a lényeg hogy mindketten szeretnétek.

De ez az én véleményem.

14 hónapos kiscsaj anyukája

2010. nov. 10. 10:28
 7/14 szucs oliver ***** válasza:

Szia!

Én már lassan 23 éves leszek mire jön a baba!Első.

Sokan azt mondták korai, a párommal több mint 3 éve együtt élünk.

A sógornőm velem egy idős ő már most a második babáját várja és van neki egy 3 és fél éves kislánya.

Mikor terherbe esett a kislánnyal(a most 3 és fél évessel) a párjával fél éve voltak együtt.

Szerintem ez a korai.

Ha tartós a kapcsolat szerintem jöhet simán nem korfüggő, hanem gondolkodás függő, mennyire érett vki a gyerekhez.:)

2010. nov. 10. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
60%

23 éves vagyok,kicsivel több mint 1,5 éve vagyunk együtt a párommal.Az éven összeházasodtunk,és most 18 hetes kismama vagyok.Tőlünk sokan megkérdezték hogy nem korai-e az esküvő,aztán meg lefagytak amikor bejelentettük hogy jön a baba.A legérdekesebb az egészben,hogy az idősebb generáció "védett" meg bennünket.Nem értem miért kell manapság kötelezően 30 év felett szülni.(mármint az állítólag az elfogadott.)

Mivel friss házasok vagyunk,nincs minden még meg teljesen.De normálisan élünk két fizetésből,igaz panelben,hitellel a nyakunkon.A mi szüleink is felneveltek minket,pedig akkor sem volt könnyebb elindulni.

Szeretjük egymást,akartuk a babát,és együtt fogunk megküzdeni mindenért.Ahogy eddig is.Így én azt tudom csak mondani ezek után,ha nincs is meg mindenetek egyenlőre,de a kapcsolatotok erős,és mind a ketten szeretnétek a picit,vágjatok bele.Mindent meglehet oldani,csak akarni kell.

18 hetes km.

2010. nov. 10. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Én 18 éves voltam amikor a lányommal terhes lettem és egy éve voltunk együtt,de bevállaltuk!Most 23 vagyok és ismét terhes!Februárban fogok szülni és már 6 éve gyütt vagyunk!Úyhogy,ha mind a ketten úgy érzitek szerintem jöhet a baba!Sok sikert!
2010. nov. 10. 12:15
 10/14 anonim ***** válasza:

22voltam, amikor 3hónap után terhes lettem a fiunkkal, 23voltam amikor szültem tavaly nyáron, és nem leszek 24 mire a kis tesó is megérkezik a fa alá.

Egy hónapja volt az esküvőnk, rendezett anyagi körülmények közé vállaltuk, szeretjük egymást, igaz a párom is egy nagy gyerek én meg szeretem a gyerekeket:))

2010. nov. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!