Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üres petezsák többi lent ?

Lizi6 kérdése:

Üres petezsák többi lent ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, itt vagyok 3 napja a kórházban méhen kívüli terhességel, üres petezsák van már csak. 3700 hcg volt egy hete 2700 volt penteken, de már csak hetfon lesz vérvétel ha csokken gyorsan es sokat akkor azt mondták felszivodik és nem kell műtét. Az lenne a kérdésem hogy ha felszívódik jár vérzéssel? Vagy esetleg fájdalommal? Esetleg volt valakinek ilyen műtét? De dönthetek inekcio mellet is bar az nem annyira tanacsos az orvosok szerint. De én azt szeretném.

márc. 22. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon sajnálom hogy így jártál

Nekem is 3szor volt méhenkívüli terhességem,ebböl kétszer mütétel fejezödött be

1nél már magas volt a hcg és emelkedett valami 5000hcg felett volt mikor már sürgösen müteni kelett mivel már nagyon rosszul voltam kb 7hetes voltam

Kb 2órás mütét volt,pár nap után helyre jöttem

Másodszor csak 5hetes voltam inekciót kaptam hogy segítsen kiürülni de nagyon lassan ürült ki a hcg majdnem 1honapba telett míg lement teljesen de megúsztam a mütétet

Harmadszorra pedig idöben észrevettem de az orvosok húzták az idöt végül müteni kelett mert emelkedett a hcg hiába vérezgettem

Akor sajnos kikelett venni a bal petefészkemet is anyira roncsolódott már,és azóta még nemsikerült újra teherbe esnem

Neked a legjobbakat kívánom és légy erös

márc. 24. 20:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, haza küldtek mivel csokken a hcg folyamatosan mai nap volt 2200, csutortokon volt 2700. Nem kellet injekcio es mutet sem, jovohetn kell mennem vervetelre majd ultrahangra. Kavezaccos barnazasom van es meha huzodik a hasam, es hanyingerem van de ennyi. Szerintetek ez normalis tunet ?
márc. 24. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális tünet,neaggódj

Csak lassan fog kiürülni de lehet beindul egy erösebb vérzés aztán jo lesz

Vigyázz,ha szédülnél nagyon máris memj be az ügyeletre mindenképp

Hanyadik hétben vagy kb?

márc. 24. 21:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Hat januar 23 volt utoljara mensim, de igazabol februar 13an voltunk egyutt a parommal es ovum is abban a heten volt.Szoval akkor az üres petezsák felszívódása tünetekkel járhat?
márc. 25. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!