Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üres petezsák többi lent ?

Lizi6 kérdése:

Üres petezsák többi lent ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, itt vagyok 3 napja a kórházban méhen kívüli terhességel, üres petezsák van már csak. 3700 hcg volt egy hete 2700 volt penteken, de már csak hetfon lesz vérvétel ha csokken gyorsan es sokat akkor azt mondták felszivodik és nem kell műtét. Az lenne a kérdésem hogy ha felszívódik jár vérzéssel? Vagy esetleg fájdalommal? Esetleg volt valakinek ilyen műtét? De dönthetek inekcio mellet is bar az nem annyira tanacsos az orvosok szerint. De én azt szeretném.

márc. 22. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Most akkor méhen kívüli a terhesség? Vagy méhen belül van az üres petezsák?

Ha az orvosok műtétet javasolnak, én hallgatnék rájuk.

Ha magától távozik az olyan mint egy erősebb menstruáció, viszont ha brutál erős a vérzés és már kínzó fájdalommal jár akkor is műtét kell legtöbb esetben.

Kitartást!

márc. 22. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

Nekem méhen kívülinél 200-ig emelkedett csak a hcg, azt gondolták ilyen alacsony szintnél simán megúszom a műtétet. Végül nem csökkent le és elvékonyodott a petevezeték,vér is volt benne mire megműtöttek.

A laparoszkópiás műtét egyébként nem volt vészes, 1-2 nap volt fájdalmasabb de nagyon gyorsan helyrejöttem.

márc. 23. 07:25
 3/14 A kérdező kommentje:
És tényleg fél órás a műtét? Igen, első hozzá szóló méhen kívül van egy ures petezsák
márc. 23. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon rövid és gyors a műtét, ne aggódj! Nekem missed ab műtétem volt, ha magától ürül ki, sokkal tovább tart és jobban fáj.
márc. 23. 08:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem laboroszkopias volt neked hanem kaparás ?
márc. 23. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Laparoszkópiás, de minek nyitnának fel, ha van természetes bejárat? 🥲 Küretet csinálnak, igen.
márc. 23. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
En mindenkepp a doki.tanacsat fogadnak meg mert most azzal jatszol hogy akar nem eshetsz majd teherbe.
márc. 23. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:

6-os a küret nem laparoszkópia. Méhen kívülit viszont laparoszkópiával műtenek.

De ne aggódj kérdező, nekem 4 pici vágásom lett, 3 hónap telt el és már alig látszanak.

márc. 23. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha méhen kívüli en is úgy tudom laparoszkópos kell.

Nem olyan vészes, nekem 3 kicsi vágásom van, másnap kellemetlen érzés volt, nekem a vállaim szúrtak nagyon, de pár nap alatt jobban lettem.

márc. 23. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írtam, hogy a küret laparoszkópiás, hanem hogy nem "laboroszkopia" a szó, amit a kérdező keresett 🥲 kicsit félreérthető lett, bocsika
márc. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!