Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok. Baj...

32 hetes terhes vagyok. Baj ha van aceton a vizeletemben?

Figyelt kérdés

Magas volt a cukrom amikor terhelésre mentem,de az már javult.

Baja lehet a babámnak ha a vizeletemben aceton van?

2010. nov. 9. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos diétán vagy és most kevés szénhidrátot eszel, amiatt is lehet. Kérdezd meg az orvosodat erről. Vagy lehet szimplán, hogy a vizeletvizsgálat előtt kevés folyadékot ittál és nagyon sokáig nem ettél, nekem attól is volt már aceton. Egyszer nem baj, hogy van, de oda kell figyelni, főleg, hogy a cukorral probléma van. Lehet kapni a gyógyszertárban aceton mérésre csíkokat, javaslom, hogy vegyél és figyeld a vizeleted, ha gyakran előfordul, mindenképpen be kell menned az orvoshoz, mert nem jó.
2010. nov. 9. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha betartod a diétát nem kell aggódnod a baba miatt! Nekem 3! terhességem zajlott le elejétől terhességi cukorral ,acetonnal. Diéta fontos!!! :)
2010. nov. 9. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 13 hetes vagyok, és az éhgyomori vérvétel eredményén nekem is az van, hogy aceton van a vizeletemben. Kérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, valószínűleg éhgyomorra neki is lenne, mert nem evett éjjel.
2010. nov. 10. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!