Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gennyet találtak a vizeletembe...

Gennyet találtak a vizeletemben,36hetes terhes vagyok. Nagy bajom van? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

panaszom nincs, csak kb 1 hónapja fáj a medencém. (a védőnő azt mondta ez természetes).

holnap megyek a nőgyógyászhoz, de tudni szeretném mire számítsak.

2009. nov. 25. 11:21
 1/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, nincs nagy baj,be van gyulladva a hugyhólyagod.vagy felfáztál vagy vmi fertőzés, de egyéb okai is lehetnek
2009. nov. 25. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kapsz antibiotikumot és kész. Ha viszont nincs kikezelve a felfázás, az koraszülést okozhat, bár a Te esetedben már erről szinte nem is beszélhetünk:-)

Nekem baci volt a vizeletemben, ettem valamilyen gyógyszert, elmúlt, azóta minden rendben van.

(28 hetes mami)

2009. nov. 25. 11:50
 3/8 A kérdező kommentje:
de ezért nem fektetnek be kórházba ugye?
2009. nov. 25. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyan dehogy...
2009. nov. 25. 12:03
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam.

:-)

2009. nov. 25. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Gennyes húgyhólyaggyulladés. Részvétem, ez normál állapotban is iszonyatos, nemhogy még pocakosan.
2009. nov. 25. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:
ha hugyhólyagyulladásom lenne akkor annak nem lenne valami tünete?
2009. nov. 25. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, tegnap elírtam. Gennyes hólyaghurut. Nekem lázam volt, és úgy éreztem bepisiek, mégis csak 1-2 cseppet tudtam pisilni, rettenetes fájdalmak közepette. A hideg is rázott.
2009. nov. 26. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!